Metoda uluitoare prin care un sportiv s-a infectat cu Covid-19. Și-a injecat salivă în mod voluntar

Giosanu Catinca / 25.01.2022, 22:52
Metoda uluitoare prin care un sportiv s-a infectat cu Covid-19. Și-a injecat salivă în mod voluntar

Un fost sportiv a apleat la o metodă inedită pentru a se infecta cu virusul SARS-Cov-2. Bărbatul a avut un motiv bine întemeiat pentru care a recurs la gestul care a stupefiat întreaga lume sportivă.

Caz unic în lume

În timp ce pacienții Covid se luptă pentru supraviețuire prin secțiile de Terapie Intensivă, unii oameni recurg la gesturi extreme pentru a se infecta cu virusul care a făcut 5,629,152 milioane de victime la nivel mondial.

S-a infectat voluntar ca să poată călători peste tot în lume

Pieter Loridon nu este de acord cu vaccinarea anti-Covid. Bărbatul deține mai multe afaceri şi trebuie să călătorească din motive profesionale. Acesta este și motivul pentru care fostul baschetbalist profesionist, acum în vârstă de 49 de ani, a decis să se infecteze de bună voie cu virusul Covid-19, transmite lefigaro.fr. Mai exact, și-a injectat în nas salivă pentru a se infecta cu Covid.

Nu, nu mă voi alătura societăţii de vaccinare. Trebuie să plec în străinătate pentru afaceri şi nicio persoană sănătoasă nu poate face asta fără vaccin. Aşa că optez pentru un booster natural pentru sistemul meu imunitar care funcţionează perfect pe variante.”, a explicat sportivul, prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe contul său de socializare.

Ce a făcut bărbatul înainte de a-și injecta salivă în nas

Îniante de a recurge la gestul care a șocat întreaga suflare sportivă, Pieter Loridon a făcut mai multe sondaje pe conturile sale de socializare. Mai exact, el i-a întrebat pe urmăritorii săi dacă injectarea voluntară a Covid-19 este o idee bună.

Întrebare pentru un prieten. Îmbunătăţiţi-vă imunitatea naturală (după contaminarea tulpinii originale) infectându-vă cu bună ştiinţă cu varianta blândă a omicronului. Este aceasta o opţiune pentru persoanele sănătoase (fără injecţie/controlul sistemului imunitar) sub 50 de ani?”

Datele date publicității arată că 70% dintre participanţi au răspuns pozitiv. Decizia fostului sportiv a șocat oficialităţile din Belgia, care îl consideră iresponsabil. Autoritățile susţin ceea ce a făcut el arată că bărbatul este nu are pic de respec faţă de personalul medical care continuă să lupte în linia întâi.

Mediana vârstelor celor internați la ATI în Norvegia: 62 de ani

”260 dintre acești pacienți nu se mai află la ATI, 210 s-au recuperat, 50 au decedat, iar 13 sunt în continuare sub tratament”, notează publicația nordică, precizând că vârsta mediană a acestora este de 62 de ani.