Mihaela Bilic a spus care este cea mai rapidă și simplă dietă. Foarte multe femei din România îi vor fi recunoscătoare blondinei pentru că a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Ea a dat asigurări că cei ce vor încerca dieta minune vor da jos până la 30 de kilograme în numai trei luni.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit ce alimente trebuie să conțină farfuria femeilor care vor să scape de kilogramele în plus. Spre deosebire de celelelate diete, cea recomandată de celebrul nutriționist nu necesită mari investiții. Din fericire pentru cei interesați să slăbească, ”dieta săracului” nu prevede nici înfometare.
Haideți să încercăm dieta omului sărac, în care mănânci două ciorbe pe zi. Dacă mâncai înainte, în mod normal, eu zic că slăbești cu dieta omului sărac, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de stomac, faceți această experiență, voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie să fie repetată zilnic, timp de 100 de zile. Doar atunci e schimbare.
100 de zile raportate la tot ce înseamnă un an de zile, cu tot ce înseamnă şi Paște şi Crăciun…. 100 de zile nu e un capăt de țară. Încercați cu două ciorbe pe zi, şi dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi 20 – 30 de kilograme în trei luni.”, a spus Mihaela Bilic, la emisiunea ”Marius Tucă Show”.
Medicul nutriționist a subliniat că persoanele care reușesc să ajungă la greutatea dorită, trebuie să se ferească de excese.
Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine.”, a evidențiat Mihaela Bilic.
Mihaela Bilic a atras atenția asupra dietelor vegane. Ea a spus că care este rolul vitaminei B12 și cum dietele care elimină toate produsele de origine animală împiedică asigurarea unui nivel optim pentru organism.
Atenție la dietele vegane, vitamina B12 există doar în produsele animale!
Sub numele de vitamina B12 găsim cobalaminele, o clasă de substanțe care au în centru molecula de cobalt. Care este rolul lor în organism? Formarea și funcționarea celulelor nervoase și a globulelor roșii din sânge. Cu alte cuvinte de B12 depinde inteligența și rezistența la boli.
Interesant este că niciun animal evoluat nu posedă materialul genetic care să permită sinteza de vit. B12, ea este produsă doar de microorganisme precum bacteriile și drojdiile. Toate alimentele de origine animală (carne, ficat, ouă, fructe de mare, pește, lactate) sunt un fel de depozite naturale de vit B12, care este produsă intern, de flora intestinală a animalului. Este suficient să mâncăm din când în când astfel de produse ca să acoperim nevoile zilnice de aprox 3 micrograme de B12.”, se arată într-o postare făcută pe Instagram de specialistul în boli metabolice.