Mihai Iosif a izbucnit după remiza cu Sepsi: „Eu sunt ăla prostul! Nu aș vrea să îmi plesnească inima!” Acuză arbitrajul lui Colțescu

Robert Zanfir / 11.02.2022, 22:28
Mihai Iosif a izbucnit după remiza cu Sepsi: „Eu sunt ăla prostul! Nu aș vrea să îmi plesnească inima!” Acuză arbitrajul lui Colțescu

Mihai Iosif a dat vina pe arbitrul Sebastian Colțescu la finalul remizei cu Sepsi, 1-1, din runda 26 a Ligii 1. Alexandru Albu a fost eliminat în prima repriză.

Rapid a ajuns la al patrulea egal consecutiv, iar șansele ca giuleștenii să ajungă în play-off sunt din ce în ce mai mici.

Mihai Iosif a izbucnit după remiza cu Sepsi: „Eu sunt ăla prostul! Nu aș vrea să îmi plesnească inima!” Acuză arbitrajul

Mihai Iosif este convins că Alex Albu nu merita cartonașul roșu. „Rămânem cu un punct. Nu știu al câtelea meci este în care rămânem în 10 din minutul 30. E imposibil de greu. Stai și te pregătești o săptămână întreagă, după aia eu sunt ăla prostul.

Nu era de roșu, din punctul meu de vedere. Îmi felicit jucătorii, am arătat spirit, devotament și fotbal. Nu cedam.

Îmi place să lupt până în ultima clipă. Am vorbit la pauză, le-am spus că nu cedăm. Din păcate ăsta a început să fie discursul.

Alex Ioniță? Mi-a răsplătit încrederea, îl cunosc de când era mic copil. Încrederea mea o are pe viață.

Întârzie victoria, al patrulea egal. Și cu echipe de mai sus, echipe de mai jos. Dar întârzie pentru că jucăm mereu cu un om în minus.

Ținând cont cum am obținut punctul… nu știu dacă puteam obține mai mult. Nu știu dacă mai puteam să revenim a doua oară de la 1-0.

În România, da, antrenorul e de vină. Dar și eu sunt om, am o inimă, un cap și nu aș vrea să îmi plesnească. Nici nu știi la ce să te mai aștepți”, a declarat Mihai Iosif la finalul partidei.

Alexandru Albu regretă cartonașul roșu

După meci, Albu a spus că nu consideră că trebuia eliminat la acea fază. El a admis că într-adevăr a intrat destul de dur, dar consideră că măsura corectă era cartonașul galben.

„M-am dus poate un pic prea tare în adversar, dar părerea mea este că nu a fost de roșu, se poate vedea și pe reluări. E păcat, mi-am pus echipa să alerge mult mai mult. Mă bucur că am reușit până la urmă să egalăm, le mulțumesc frumos. Galbenul a fost primit corect, am recunoscut. Dar nu a fost de roșu.

Secundul tot repeta ‘roșu, roșu’. Asta este, îmi asum. Îmi pare rău de colegi, de suporteri, pentru că ne doream victoria. Sper să nu fie supărați pe mine. Eu le mulțumesc și îmi cer scuze și fanilor, pentru că și ei își doreau această victorie la fel de mult ca noi.

Acesta este blestemul nostru, nu este primul sau al doilea meci. Este primul meu roșu și nu voiam să îl iau până nu mă las de fotbal, dar acest moment a venit.

Pot spune că suntem într-un colaps. Dar ca joc am arătat bine, sunt convins că vor veni și victoriile. Noi ne pregătim la fel, poate chiar mult mai bine. Au venit câțiva jucători foarte buni. Nu știu, ratăm foarte mult. Toți suntem de vină pentru că nu băgăm mingea în poartă. Trebuie să fim mai concentrați, mai lucizi.

Chiar dacă întâlnim campioana, așa am întâlnit-o și anul trecut și am câștigat. Și acum mergem acolo la victorie. Îi voi susține pe colegi cu tot ce pot și le voi da din energia mea”, a declarat Alexandru Albu la finalul meciului de la Mioveni.

Rapid – Sepsi 1-1. ECHIPELE DE START:

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Al. Albu, Kait – Sefer, Marzouk, R. Ilie – Vojtus
Rezerve: Drăghia – Belu Iordache, Dandea, Goge, R. Moise, Al. Ioniță II, Ad. Bălan, Pănoiu, Carnat
Antrenor: Mihai Iosif

Sepsi: Nizuly – Dimitrov, Ninaj, Bg. Mitrea, A. Dumitrescu – E. Gonzales, Aganovic – Bărbuț, Achahbar, M. Ștefănescu – Al. Tudorie
Rezerve: Began, R. Ispas, Vașvari, Tincu, Damșcan, Luckassen, Golofca, N. Păun, Ashkovski
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitri: Colţescu Sebastian (Craiova), Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)