Mihai Pintilii, spumos înainte de FCSB – FC Voluntari: „Nu îmi iau telefonul pe bancă”. Cum va ține legătura cu Petrea

Octavian Vasilescu 11.04.2022, 21:05
Mihai Pintilii, spumos înainte de FCSB – FC Voluntari: „Nu îmi iau telefonul pe bancă”. Cum va ține legătura cu Petrea

Mihai Pintilii (37 de ani) o conduce pe FCSB în meciul cu FC Voluntari. Antrenorul principal, Toni Petrea (47 de ani), a fost suspendat după ce a încasat patru cartonaș galbene.

Ce a spus Mihai Pintilii înainte de FCSB – FC Voluntari

Mihai Pintilii a spus că nu va avea pe bancă un telefon mobil pentru a ține legătura cu Toni Petrea sau Gigi Becali (63 de ani). În schimb, omul care în acte apare drept delegatul echipei a spus că, cel mai probabil, cineva din staff va primi informații din exterior.

La fiecare meci sunt pe bancă. Soarta a făcut din nou ca Toni să fie suspendat. Nu îmi iau telefonul pe bancă. Probabil că o să vorbească cu cineva din staff. Trebuie să câștigăm neaparat, asta este cel mai important.

Jucăm acasă și nu mai avem voie să facem pași greșiți. Cei de la CFR au un avans destul de mare, dar noi trebuie să luam fiecare meci în parte”, a spus Mihai Pintilii, înaintea meciului FCSB – FC Voluntari, în direct la Digi Sport.

FCSB – FC Voluntari, meci uriaș pentru gazde

Liderul CFR Cluj a pierdut, duminică, pe terenul Universității Craiova, scor 2-3. Dacă FCSB va reuși să învingă FC Voluntari, vicecampioana se va apropia la cinci lungimi de lider.

FCSB are nevoie de cele trei puncte și pentru a-și consolida locul 2. Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB după victoria contra liderului CFR Cluj. Dacă FCSB va face un pas greșit contra Voluntariului, lupta pentru locul 2 va deveni și mai interesantă.

Echipele de start

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic – Fl. Tănase, Olaru, Edjouma – I. Stoica, Mamut, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, A. Miron, Fl. Coman, Șut, Dumiter, V. Gheorghe, Oaidă, Cordea

FC Voluntari: M. Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Droppa – Ricardinho, Rață, Lopes – Nemec
Rezerve: Rîmniceanu, Al. Vlad, C. Costin, Achim, Al. Ilie, Tavares, Merloi, L. Fulop, I. Gheorghe

Clasament play-off, înainte de FCSB – FC Voluntari

  1. CFR Cluj – 45P
  2. FCSB – 37P
  3. Universitatea Craiova – 36P
  4. FC Voluntari – 30P
  5. Farul Constanța – 28P
  6. FC Argeș – 24P
Urmăriți Playsport.ro și pe