Mihai Rotaru negociază cu preferatul lui Gică Hagi! Patronul oltenilor încearcă să-l înlocuiască rapid pe Marinos Ouzounidis

Sorin Chiriac / 25.07.2021, 14:38
Mihai Rotaru negociază cu preferatul lui Gică Hagi! Patronul oltenilor încearcă să-l înlocuiască rapid pe Marinos Ouzounidis

Universitatea Craiova este una dintre echipele care și-au fixat ca și obiectiv câștigarea titlului în noul sezon din Liga 1. După victoria din Supercupa României în fața campioanei CFR Cluj, Craiova părea că este într-o formă foarte bună. Însă înfrângerea din primul meci al turului 2 preliminar Conference League a dus la demiterea antrenorului Marinos Ouzounidis. Mihai Rotaru negociază cu preferatul lui Gică Hagi! Patronul oltenilor încearcă să-l înlocuiască rapid pe Marinos Ouzounidis.

Mihai Rotaru negociază cu preferatul lui Gică Hagi! Patronul oltenilor încearcă să-l înlocuiască rapid pe Marinos Ouzounidis

Universitatea Craiova a început sezonul cu victoria din Supercupa României. Oltenii i-au învins pe cei de la CFR Cluj la penalty-uri cu scorul de 4-2. Cu primul trofeu adjudecat, oltenii începeau noul sezon al Ligii 1 printre favoriții luptei la titlul de campioni. Primul meci din Liga 1 a fost împotriva celor de la FC Argeș. Partida a fost câștigată de Universitatea Craiova cu scorul de 1-0. Însă marea dorință a conducerii de la Craiova este calificarea în cupele europene.

Meciul cu albanezii de la KF Laci din turul 2 preliminar al Conference League părea o misiune ușoară pentru elevii lui Marinos Ouzounidis. În prima repriză ocaziile mari au aparținut oltenilor care au dominat meciul. Însă în partea a doua albanezii au reușit surprinzător să deschidă scorul. În ciuda eforturilor craiovenilor, până la finalul partidei scorul a rămas neschimbat, 1-0. Astfel Universitatea Craiova a suferit o înfrângere neașteptată și rușinoasă în fața unei echipe modeste.

Extrem de nemulțumiți de înfrângerea cu FK Laci, conducerea Universității Craiova a luat decizia de a-l demite pe antrenorul Marinos Ouzounidis. Astfel, după nici șase luni de la semnarea contractului cu vicecampioana României, tehnicianul grec a fost dat afară de patronul clubului, Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru caută înlocuitor pentru Ouzounidis

După demiterea tehnicianului Marinos Ouzounidis, patronul Craiovei a ținut să aducă unele precizări. Mihai Rotaru și-a justificat decizia prin faptul că echipa nu avea evoluția pe care o aștepta toată lumea. În plus, Rotaru a dorit să clarifice și faptul că între el și tehnicianul grec nu a existat niciun conflict.

Rămași fără antrenor la echipă, conducătorii Craiovei caută soluții cât mai rapid posibil. Conform presei, alesul lui Mihai Rotaru pentru postul de antrenor al Craiovei, este Costel Gâlcă. Tehnicianul român este liber de contract după despărțirea de clubul danez Vejle Bk. Recent tehnicianul român își arăta disponibilitatea pentru un nou proiect în cariera sa.

Mă mai sună câte un agent, am mai vorbit cu diferiți reprezentanți ai unor cluburi, dar în acest moment sunt slabe speranțe să preiau o echipă, mai ales că majoritatea echipelor au antrenori. Sunt liber de contract și aștept propuneri.”, a spus Costel Gâlcă.

Numirea lui Costel Gâlcă pe banca tehnică a Craiovei ar fi o mutare excelentă pentru clubul oltean. Gâlcă este foarte apreciat de fostul său coleg din națională, Gică Hagi. În urmă cu câțiva ani, Hagi își arăta încredera absolută în calitățile de antrenor ale lui Gâlcă. ”Regele” declara că Gâlcă este singurul tehnician pe care l-ar lăsa să-l înlocuiască pe banca tehnică a echipei sale, Viitorul.

”Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Costel Gâlcă antrenor. Cea mai mare greşeală a celor de la FCSB a fost când l-au dat afară pe Gâlcă”, spunea Gică Hagi.