Mihai Stoica a dat din casă. Rușine mai mare nu există. Ce a spus Crețu înainte de meciul cu FC U Craiova

Olteanu Ștefan 19.09.2021, 23:19

Mihai Stoica a dat din casă, la scurt timp după ce Crețu a spus că a fost „șmecher” în partida cu FC U Craiova. Fundașul dreapta al roș-albaștrilor a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 61, din care Keșeru a înscris singurul gol al partidei. La interviul de după meci Crețu nu a fost foarte inspirat și declarațiile sale l-au scos din sărite pe Mihai Stoica, managerul echipei.

Mihai Stoica a dat din casă: „Asta mi-a zis Crețu la antrenament”

Vali Crețu este din nou în centrul atenției la FCSB, iar Mihai Stoica a dat din casă un episod recent. Fundașul dreapta a fost implicat într-un dialog amuzant cu managerul echipei, la un antrenament care a avut loc cu câteva zile înainte de FC U Craiova – FCSB.
Totul a plecat de la declarațiile neinspirate pe care le-a făcut Crețu în ultimele luni. Fotbalistul a intrat fără să vrea într-un conflict cu Dinu Todoran, iar după partida de sâmbătă seară a stârnit un nou scandal. El a spus că a fost „șmecher” în duelul cu Diallo și așa a reușit să obțină penalty-ul. Mai în glumă mai în serios, Crețu recunoaște că nu prea se descurcă la declarații. A spus-o chiar Mihai Stoica, managerul general al echipei:

Vali Crețu de câte ori vorbește trebuie să corecteze ceva din intervențiile anterioare. Vorbea și își prezenta scuzele pentru Todoran. Se supără, nu se supără, asta e situația. Dar a fost o discuție la un antrenament acum câteva zile, despre vâna jucătorilor. Vali Crețu a zis: ‘Am vână, păcat că nu am și minte’. El știe cum e el. Am intrat în vestiar după meci și i-am spus să aibă grijă ce declară. Mi-a zis că deja a vorbit. Mi s-a făcut rău când am auzit ce a spus. Este incredibil așa ceva”, a spus Mihai Stoica, la TV Digi Sport.

Referitor la faultul lui Diallo asupra lui Crețu, Mihai Stoica a declarat:

Eu consider că ceva mai clar… De manual, de curs de arbitraj… neglijență. Nu a fost atent, se uita după minge, nu se uita după Crețu”, a spus managerul general al roș-albaștrilor.

Vali Crețu: „Am fost un pic mai șmecher. Așa trebuie să fii!”

Imediat după duelul FC U Craiova – FCSB 0-1, Vali Crețu a declarat:

Am fost un pic mai șmecher, i-am luat fața lui Diallo și a venit cam tare în mine. M-a lovit în genunchi. Eu așa am simțit, nu am văzut faza. Trebuie să fii un pic șmecher, dar eu zic că m-a atins.
Așa se câștigă campionatele. Și cu astfel de meciuri”.

Fundașul dreapta a profitat de o întrebare a reporterului și a lămurit și episodul cu el și Dinu Todoran. La primul meci jucat de FCSB fără Todoran pe bancă, Vali Crețu a spus la interviuri că în mandatul fostului antrenor „mai mult stăteau la antrenamente”. Acest lucru l-a înfuriat pe Dinu Todoran, care a reacționat dur la o zi după declarațiile lui Crețu.
Acum, fundașul spune că a fost vorba doar de o declarație neinspirată a sa:

Lucrăm foarte mult cu Mister, nu mai vreau să vorbesc de ce era înainte. Eu nu am vrut să jignesc pe nimeni, am avut o afirmație greșită. Am vrut să îmi cer scuze, dar nu am mai avut timp. A doua zi m-a făcut cu ou și cu oțet. Am greșit atunci după meci, am făcut o afirmație greșită. Eu nu m-am certat niciodată cu dânsul (n.r. – Dinu Todoran). În fine, nu mai vorbesc”, a spus Vali Crețu.

Urmăriți Playsport.ro și pe