Mihai Stoica, anunț de ultimă oră pentru fanii FCSB: „Vom face un demers oficial!” Mesaj clar pentru suporterii de la Peluza Sud

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.04.2022, 08:31
Mihai Stoica, anunț de ultimă oră pentru fanii FCSB: „Vom face un demers oficial!” Mesaj clar pentru suporterii de la Peluza Sud

Mihai Stoica a confirmat anunțul făcut recent de Gigi Becali și a anunțat că FCSB va face o cerere oficială pentru a disputa meciul cu CFR Cluj din ultima etapă pe noul stadion Steaua. Managerul general al vicecampioanei României este convins că acest demers va fi dus la bun sfârșit și că de această dată nu se va mai putea apela la niciun tertip pentru a împiedica echipa lui Becali să revină în Ghencea.

Mihai Stoica a făcut referire la data trecută când FCSB a fost aproape să joace pe stadionul Steaua. Atunci însă, cei de la Clubul Sportiv al Armatei au mutat în ultima clipă un meci de rugby contra celor de la Universitatea Cluj în Ghencea, deși acesta trebuia inițial să se dispute la Cluj-Napoca. Doar pentru a-i împiedica pe roș-albaștrii din prima ligă să joace în „templul fotbalului românesc”.

Mihai Stoica este optimist că FCSB nu va putea fi împiedicată să joace meciul cu CFR pe stadionul Steaua

MM susține că de această dată rivalii de la CSA nu vor avea cum să facă ceva asemănător. El susține că are informații conform cărora partida de rugby dintre Steaua și Galați se va juca cu siguranță în orașul din Moldova. Astfel că pe arena din Ghencea nu va fi organizat niciun eveniment în ziua în care FCSB ar trebui să joace cu CFR Cluj. Iar clubul lui Gigi Becali nu ar fi împiedicat de nimic să închirieze atunci noul stadion.

Se va face zilele următoare demersul, o solicitare oficială pentru a se juca acolo. Să așteptăm răspunsul. Nu există nicio scuză, așa cum a mai fost în trecut.

CSA Steaua nu joacă, iar echipa de rugby joacă în deplasare sigur, la Galați. Data trecută a fost vorba de Universitatea Cluj, care a pierdut 82-10. Acum sigur va juca la Galați!

Nu există niciun motiv prin care să ne interzică accesul. Important e să fim la mâna noastră în ultima rundă”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Varianta mutării meciului de rugby de la Galați, programat pe data de 21 mai, în Ghencea a fost lansată în spațiul public de Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, care susține FCSB.

Vor găsi în ziua meciului un meci de rugby”, a spus acesta pentru antenasport.ro.

Ce crede despre posibilitatea ca Peluza Sud Steaua să le facă probleme FCSB-iștilor la un eventual meci în Ghencea

De asemenea, managerul general de la FCSB a comentat și ipoteza lansată recent de Helmut Duckadam. Fostul președinte de onoare de la FCSB și mare portar al Stelei a spus că ar fi în dezavantajul clubului deținut de Gigi Becali să dispute în Ghencea meciul cu CFR Cluj. Asta pentru că el crede că în acest caz la partidă s-ar prezenta mulți suporteri ai Stelei, din Peluza Sud, care ar genera o atmosferă ostilă jucătorilor antrenați de Toni Petrea.

Mihai Stoica nu consideră plauzibilă această variantă. El crede că, dacă fanii din Peluza Sud Steaua ar fi ținut neapărat să le creeze astfel de probleme celor de la FCSB, atunci ei ar fi făcut acest lucru până acum și la meciurile de pe Arena Națională.

Pe cei din Peluza Sud îi cunosc foarte bine, chiar dacă nu ne-am înțeles noi. Ei nu au primit niciodată un ajutor din partea clubului.

Au fost mereu independenți. S-au manifestat împotriva echipei când au considerat asta, au sprijinit-o când au vrut. Dacă voiau să ne facă cu adevărat probleme, puteau să vină pe Arena Națională la meciurile noastre și să ne facă mari probleme”, a mai spus Mihai Stoica sursei citate.

FCSB, în Ghencea! O nouă reacție dinspre echipa lui Gigi Becali, după comunicatul emis de CSA Steaua. „E casa noastră, vom umple tribunele”

Urmăriți Playsport.ro și pe