Mihai Stoica, anunț trist pe Facebook despre moartea unui fost fotbalist al Oțelului Galați și Rocar București: „Rămas bun, Boxere!”

Marian Cărăvan 02.01.2021, 09:43
Mihai Stoica, anunț trist pe Facebook despre moartea unui fost fotbalist al Oțelului Galați și Rocar București: „Rămas bun, Boxere!”

O veste tristă a venit chiar în ultimele ore ale anului 2020. Un fost fotbalist al echipei Oțelul Galați a decedat la doar 54 de ani.  Mihai Stoica, fost conducător al grupării de la Dunăre, a reacționat pe rețele sociale după moartea celui poreclit „Boxeru”. Mihai Stoica, anunț trist pe Facebook.

Mihai Stoica, anunț trist pe Facebook

Ca și cum nu ar fi fost suficiente pierderile din lumea fotbalului, în ultimele ore ale atipicului an 2020 a mai venit o veste tristă. Un fost fotbalist al echipei Oțelul Galați a decedat la doar 54 de ani. Constantin Bosânceanu, poreclit „Boxeru”, a decedat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, din cauza unui infarct miocardic.

Moartea fostului fundaș de la Oțelul Galați l-a întristat și pe Mihai Stoica, actualul manager general al FCSB. Pe vremea când Constantin Bosânceanu era jucător de bază la Oțelul Galați, Mihai Stoica era conducător al echipei de la Dunăre. Oficialul a postat un anunț trist pe rețelele sociale, după dispariția fostului fotbalist. Mihai Stoica, anunț trist pe Facebook.

„A plecat un om de mare calitate și unul dintre jucătorii de bază ai marii echipe Oțelul Galați din anii ‘90. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Rămas bun, Boxere”, este anunțul făcut de Mihai Stoica pe Facebook.

Constantin Bosanceanu a murit in ultima zi din 2020. Mihai Stoica, anunț trist pe Facebook
Constantin Bosanceanu a murit in ultima zi din 2020. Mihai Stoica, anunț trist pe Facebook

Constantin Bosânceanu, internat în spital pe finalul anului 2020

Constantin Bosânceanu s-a simțit rău în cursul zilei de miercuri, 30 decembrie, și a fost internat în spital. Din păcate, nu a mai putut fi salvat de medici. Cu câteva ore de intrarea în noul an, Constantin Bosânceanu s-a stins de viață. Anunțul a fost făcut de echipa de liga a treia Foresta Suceava, al cărei maseur era.

Născut la 26 august 1966, Constantin Bosânceanu a evoluat în anii 90 pentru Oțelul Galați, o formație de cupele europene la acea vreme. A bifat 64 de meciuri în tricoul Oțelului Galați. Cu el în echipă, Oțelul a terminat campionatul de două ori pe locul patru și a evoluat în Cupa UEFA. După încheierea activității sportive a rămas implicat în fotbal, activând ca maseur la Rapid CFR Suceava și Foresta.

Bosânceanu, poreclit în lumea fotbalului „Boxeru”, a jucat în cariera sa pentru Bucovina Suceava, Oţelul Galaţi, Rocar Bucureşti, Vega Deva şi Unirea Botoşani.

Urmăriți Playsport.ro și pe