Mihai Stoica anunță golgheterii surpriză ai FCSB după prima parte a sezonului: „Mare minune dacă nu vor da 15 goluri”

Dragos Stefanescu 30.08.2022, 11:00
Mihai Stoica anunță golgheterii surpriză ai FCSB după prima parte a sezonului: „Mare minune dacă nu vor da 15 goluri”

Mihai Stoica a vorbit despre fotbaliștii transferați în această vară care l-au impresionat cel mai mult. Managerul roș-albaștrilor i-a nominalizat pe Joyskim Dawa și Joonas Tamm. Cei doi au marcat deja câteva goluri importante, iar Stoica crede că pot ajunge chiar la 15 reușite în acest sezon.

Mihai Stoica a nominalizat golgheterii surpriză de la FCSB

FCSB a făcut mai multe transferuri importante în această vară. Printre noii veniți se numără și Joyskim Dawa și Joonas Tamm. Cei doi au avut evoluții foarte bune, contribuind decisiv la calificarea echipei în grupele Conference League.

Mihai Stoica a analizat jocul celor doi fundași centrali, făcând chiar o paralelă cu Cristea și Miron, jucători ce au evoluat în sezonul trecut pe aceleași posturi. Managerul FCSB a subliniat și apetitul ofensiv al lui Dawa și Tamm, care au marcat deja 5 goluri împreună. Stoica crede că cei doi pot ajunge chiar la 15 reușite în acest sezon.

Cred că Dawa și Tamm vor marca mult mai multe goluri decât Cristea și Miron. Ei deja au marcat. Cristea a marcat patru goluri, iar Miron unul. Și ăla deviat, cu Dinamo.

Dawa și Tamm au deja 5 goluri împreună și abia a început campionatul. Mare lucru să nu ajungă la 15. Cu Cristea și Miron am făcut un campionat foarte bun. Din nefericire, am pierdut în Europa cu Vucur și Crețu pe pozițiile alea.

Acum, cu Dawa și Tamm ne-am calificat și vom juca cu West Ham și Anderlecht. Să nu vă așteptați că voi critica un jucător într-o emisiune pentru că nu am cum să fac chestia asta.

Poate și d-aia am rezistat 30 de ani și am avut o relație aproape perfectă cu toți jucătorii pe care i-am avut.”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica, impresionat de David Miculescu. ”Îmi place foarte mult acest jucător”

FCSB a făcut transferuri la foc automat în această vară. Succesle din Conference League l-au impulsionat pe Gigi Becali să investească masiv. Cea mai importantă mutare reușită de FCSB este cea a lui David Miculescu. Becali le-a plătit celor de la UTA Arad nu mai puțin de 1,7 milioane de euro.

Chiar dacă la început nu a fost foarte încântat de acest transfer, Mihai Stoica recunoaște că este impresionat de calitățile lui David Miculescu. În plus, managerul FCSB este convins că fotbalistul va fi vândut în viitor pentru o sumă foarte mare de bani.

Eu nu știu dacă este o sumă exagerată, chiar nu cred că este așa. Miculescu va aduce mulți bani clubului, eu așa cred. Am foarte mare încredere în Miculescu. Îmi place foarte mult acest jucător, foarte, foarte mult. Din toate punctele de vedere. Are o inteligență tactică pe care nu o vezi des, face tot ce i se spune. Eu nu îl credeam așa de bun, îmi plăcea dar nu atât de tare. În meciul de joi m-a convins, chiar dacă alţii n-au realizat care a fost rolul lui.

Este un jucător care la ora actuală a devenit indispensabil pentru noi”, a spus Mihai Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe