Mihai Stoica, apel ciudat către suporterii FCSB înainte de meciul din Conference League: „Să aveți telefoanele la voi”

Bordei Radu / 16.08.2022, 11:37
Mihai Stoica, apel ciudat către suporterii FCSB înainte de meciul din Conference League: „Să aveți telefoanele la voi”

Suporterii FCSB au primit vestea cea mare: UEFA a închis ambele peluze la meciul de joi, cu Viking. Dar măcar suporterii vor putea fi alături de echipă. Nu va fi numărul de suporteri sperat de șefii clubului, dar tot va fi un avantaj important pentru echipa lui Nicolae Dică.

Suporterii FCSB vor fi alături de echipă, joi seară. Mesajul primit de la Mihai Stoica

Șefii clubului și antrenorii au respirat ușurați, după decizia UEFA. Nu vor fi 40.000 de oameni jois eaară în tribune, dar chiar și așa, vicecampionii se vor baza pe suporteri. Mai ales că dubla cu Viking, din play-off-ul Conference League, se anunță una dificilă. Un avantaj important luat din tur se poate dovedi important. Așa că aportul suporterilor va conta mult în economia partidei. S-a văzut și la meciurile cu Saburtalo sau Dunajska. Mihai Stoica este și el încântat că meciul se va juca cu spectatori.

”Să aveți telefoanele încărcate chiar dacă vom fi doar 30.000! Consolați-vă cu ideea că tot atâția vom fi și când vom juca primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

FCSB, pedepsită de UEFA! Peluze închise cu Viking, în play-off-ul Conference League

Roș-albaștrii au avut o peluză suspendată în turul 3 al Conference League. Cu toate acestea, 40 de mii de suporteri au luat cu asalt Arena Națională. Entuziasmul fanilor nu i-a impresionat pe oficialii forului european. Aceștia au decis ca ambele peluze să fie închise pentru prima manșă a play-off-ului cu norvegienii de la Viking. Mai mult, clubul condus de Gigi Becali va avea de plătit și o amendă de 45 de mii de euro.

Comisia de Apel a UEFA a judecat în această seară cazul disciplinar deschis în 12 august, ca urmare a incidentelor raportate la partida FCSB – DAC 1904, din turul trei preliminar.

Aceasta a decis amendarea clubului nostru cu suma de 30.000 Euro și închiderea celor două peluze la partida cu Viking de joia viitoare, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor la partida din 11 august 2022.

De asemenea, clubul nostru a fost amendat cu o sumă suplimentară de 15.250 Euro pentru alte incidente din timpul meciului, cum ar fi blocarea scărilor de acces în Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe.

Vom reveni în curând cu detalii legate de vânzarea biletelor pentru partida cu Viking FK!”, a fost mesajul transmis de FCSB.

FCSB a fost judecată de UEFA din cauza unui steag din Peluza Nord. Potrivit oamenilor de la Nyon, acesta ar fi afișat un simbol neo-nazist. În minutul 18, observatorul UEFA a cerut ca steagul respectiv să fie scos din peluză.