Mihai Stoica, avertisment pentru o speranță a FCSB. Managerul bucureștenilor vrea să vadă o altă atitudine din partea jucătorului

Gabriel-Alexandru Ioniță / 13.01.2022, 17:45
Mihai Stoica, avertisment pentru o speranță a FCSB. Managerul bucureștenilor vrea să vadă o altă atitudine din partea jucătorului

Mihai Stoica a comentat situația unuia dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai celor de la FCSB. Cristian Dumitru a fost împrumutat de roș-albaștri în ultimele două sezoane la FC Argeș pentru a juca mai multe meciuri și pentru a progresa astfel mai rapid.

În sezonul trecut tânărul de 20 de ani a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai piteștenilor, contribuind decisiv la salvarea echipei de la retrogradare. De asemenea, și în această stagiune Dumitru a prins destul de multe meciuri, însă evoluțiile sale nu au mai fost la același nivel.

Mihai Stoica l-a avertizat pe Cristian Dumitru în legătură cu evoluțiile sale din acest sezon

Fotbalistul de bandă stângă a fost folosit în 17 meciuri în toate competițiile și a reușit să marcheze doar două goluri și să ofere o pasă decisivă. Destul de puțin pentru pretențiile celor de la FCSB, care vor să se bazeze în cel mai scurt timp pe el și poate chiar să îl vândă pe o sumă importantă în străinătate în câțiva ani.

Mihai Stoica, managerul general al echipei roș-albastre, a subliniat că Dumitru nu se mai află la același nivel ca în sezonul trecut. De asemenea, el consideră că singurul vinovat pentru această situație este însuși jucătorul, în condițiile în care un alt fotbalist tânăr, Alexandru Ișfan, are evoluții foarte bune la FC Argeș în acest sezon.

Cristi Dumitru a fost alături de Malele, unul dintre principalii artizani ai salvării de la retrogradare. Am zis că îl lăsăm şi sezonul acesta acolo, dar nu mai e la nivelul acela. Iar problema e la el.

E problema lui, e mare de tot. Joacă în Liga 1, echipa a plecat cu gândul la play-off. Când eşti pe post cu Işfan şi joacă Işfan în faţa ta, e strict problema ta. Scuză-mă, e problema ta. La noi, era greu să joace în faţa lui Octavian Popescu”, a spus Mihai Stoica potrivit telekomsport.ro.

Ghinion la început de an pentru FCSB

De asemenea, Mihai Stoica le-a oferit fanilor celor de la FCSB și o veste proastă în legătură cu un alt jucător foarte tânăr al echipei roș-albastre. El a anunțat că Alexandru Musi s-a accidentat la un antrenament și va rata primele meciuri din acest an.

Musi are fractură la un deget de la picior. A fost călcat la antrenament. Nici n-a știut, pentru că a terminat acea ședință de pregătire. 3 săptămâni se va antrena separat, asta e situația. Nu e complicat, e o fractură pe care am avut-o și eu. E deranjant că nu te poți antrena cu mingea, dar sală poți să faci”, a spus MM conform sursei citate.

Au fost puse în vânzare biletele pentru FCSB – CFR Cluj! Prețul tichetelor și ce condiții trebuie îndeplinite de spectatori