Mihai Stoica critică pe toată lumea. CFR Cluj, făcută praf de managerul FCSB după victoria de la Ploiești

Giosanu Catinca / 02.02.2021, 13:07
Mihai Stoica critică pe toată lumea. CFR Cluj, făcută praf de managerul FCSB după victoria de la Ploiești

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat partida dintre Chindia Târgoviște – CFR Cluj, scor 0-1. Oficialul i-a criticat pe ardeleni după victoria de la Ploiești. Ce a putut să spună Meme Stoica? Afirmațiile au fost făcute în contextul în care bucureștenii sunt în luptă directă pentru titlu cu gruparea din Gruia.

CFR Cluj, făcută praf de managerul FCSB după victoria de la Ploiești

CFR Cluj s-a impus la limită în deplasarea cu Chindia, cu 1-0, după un meci în care dâmbovițenii au contestat vehement prestația arbitrului. Și Mihai Stoica a acuzat arbitrajul pro CFR Cluj.

Oficialul de la FCSB a scris, într-o postare pe contul său de Facebook, că ardelenii au parte de un tratament preferențial din partea arbitrilor.

Păi, cum facem cu antebrațul lui Ben Youssef în gâtul lui Pițian? Nu seamănă cu duelul Miron – Vojtus? Că hențul lui Camora de la același meci nu-l compar cu cel pentru care s-a dat penalty azi. Cea mai tare e că și ei vor VAR”, a scris Mihai Stoica, într-o postare, pe pagina sa oficială.

Meme susține că CFR Cluj a avut parte de un tratament preferențial din partea arbitrilor la derby-ul cu Chindia Târgoviște
Meme Stoica susține că CFR Cluj a avut parte de un tratament preferențial din partea arbitrilor la derby-ul cu Chindia Târgoviște / Sursa Foto: Pro Sport

Ce le-a spus arbitrul jucătorilor Chindiei la meciul cu CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat la limită cu Chindia Târgoviște, scor 1-0, din penalty. Cu toate acestea, revelația campionatului se plânge de arbitraj.

Omul care a făcut hențul în urma căruia campioana a primit penalty, Andrei Pițian, a recunoscut că mingea l-a atins în mână, însă susține că echipa sa a fost privată și ea de un penalty.

Mai mult, Andrei Pițian a dezvăluit ce i-a transmis centralul partidei, Radu Petrescu. De altfel, fotbalistul care evoluează la Chindia Târgoviște a acuzat la rândul său faza, la interviul de după meci.

În minutul 57, Ben Youssef mare cot în cap ce-mi dă. Uitați-vă pe reluări. Și nu e penalty. După care primim replica clasică a lor: mai greșim și noi. Păi noi, ca jucători, dacă mai greșim, tot noi suportăm.

Pentru greșelile arbitrilor, de ce tot noi? Nu înțeleg. Vor respect. Dacă vor respect, la rândul lor trebuie să respecte. E evident (…). E frustrant. Dacă nu aveau acel penalty, nu aveau șut pe poartă în statistici”, a spus Pițian, la scurt timp după partida cu CFR Cluj.