Mihai Stoica, declarație neașteptată la adresa lui Florin Prunea. Managerul FCSB a vorbit despre episodul „Octavian Popescu”

Giosanu Catinca / 15.09.2021, 21:03
Mihai Stoica, declarație neașteptată la adresa lui Florin Prunea. Managerul FCSB a vorbit despre episodul „Octavian Popescu”

Mihai Stoica a reacționat dur, după ce Octavian Popescu a fost făcut praf de Florin Prunea. Managerul general al FCSB-ului a sărit în apărarea puștiului de 18 ani așa cum nimeni nu se aștepta. Mesajul transmis de oficialul echipei roș-albastre.

Octavian Popescu, victima lui Florin Prunea

FCSB s-a impus categoric în derby-ul cu Dinamo, scor 6-0, în etapa cu numărul opt din Liga 1. Derby-ul jucat pe Arena Națională reprezintă unul dintre cele mai de referință 10 succese obținute de clubul lui Gigi Becali în întreaga lui existență. La finalul meciului, roș-albaștrii au sărbătorit în vestiar. Octavian Popescu a părut cel mai în extaz dintre jucătorii lui Edi Iordănescu. Tânărul fotbalist a fost surprins gesticulând de zor, gest în urma căruia a fost aspru criticat de unul dintre greii fotbalului românesc.

”Puştiul-minune” de la FCSB a fost jignit pentru modul în care s-a manifestat. Florin Prunea consideră că atacantul, care a marcat un gol în succesul istoric de pe Arena Națională, este lipsit de educație.

Nu așa se manifestă jucătorii profesioniști. Aici e vorba de nesimțire, n-au minte. Normal orice jucător mare trebuia să ia apărarea. Mai mult respect față de colegii lor, eu cred că colegii lor stăteau în vestiarul celălalt și plângeau.

N-au mult creier. Uite-l pe ăla micu’ pe jos, pe Tavi Popescu. Dacă-I pui mintea lui la o vacă, paste pe asfalt. Ce pretenții să ai?! Un needucat care nu are creier.

Ce să facă și Straton săracul, mai are și el un an, doi de jucat. Așa ceva nu se face între jucători, la un asemenea nivel.”, a spus Florin Prunea, într-o intervenție la ProSport.

Reacția lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a fost deranjat de felul în care fostul fotbalist l-a atacat pe puștiul lui Gigi Becali. Oficialul a reacționat și a adus aminte și de episodul în care a regretat atacul către Chipirliu, jucător căruia i-a cerut scuze.

Să se discute de el (n.r – Octavian Popescu), să se pună o presiune, că și-a luat lumea în cap. Ok, jignirile proferate la adresa lui chiar nu merită să vorbim. Problema mea nu este că Prunea l-a jignit în halul în care l-a jignit. Aia n-a fost o manifestare urâtă a jucătorilor noștri când numărau golurilor marcate.

Nu s-au dus la ușa vestiarului de la Dinamo să facă asta. Au făcut-o în vestiar, acasă la ei. Vă dau cuvântul meu de onoare că n-am știut că a fost făcută publică filmarea. Eu nu eram de acord cu așa ceva.

Prunea îl jignește suburbuan, asta e situație, mă rog, Prunea e dinamovist, l-a luat gura pe dinainte. Ce nu înțeleg eu e de ce n-a ieșit să se scuze.

Și eu am făcut o prostie și l-am ironizat pe Chipirliu. Și acum îmi pare rău și chiar mă gândeam să-l sun, să-i prezint scuze personal.”,  a spus Mihai Stoica, potrivit digisport.ro.