Răzvan Marin a ieșit cu un comunicat după scandalul de la echipa națională. I-a cerut scuze selecționerului

Bordei Radu / 12.09.2021, 16:31
Răzvan Marin a ieșit cu un comunicat după scandalul de la echipa națională. I-a cerut scuze selecționerului

Conflictul care a izbucnit la echipa națională, după remiza din Macedonia de Nord, este pe cale să se stingă. Mijlocașul celor de la Cagliari, Răzvan Marin, a făcut un pas înapoi și a recunoscut că a greșit. Fotbalistul se declarase nemulțumit că selecționerul nu l-a folosit mai mult în cele trei partide disputate de tricolori.

Mirel Rădoi l-a preferat pe Dragoș Nedelcu, din motive tactice, dar această decizie nu i-a picat bine lui Marin. Acesta s-a arătat iritat de faptul că a fost titular în meciul cu Liechetenstein, dar nu și în partidele mai importante cu Islanda sau Macedonia.

Răzvan Marin face pace cu Mirel Rădoi. Care a fost mesajul mijlocașului de la Cagliari

Fotbalistul a fost criticat de multă lume, după declarațiile de la Skopje. Chiar și Mirel Rădoi s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorului din Serie A. Răzvan Marin a realizat că a mers prea departe și riscă să rateze viitoarele convocări la lot. Așa că a ieșit public pentru a aplana conflictul.

Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara. Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord.

Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!, a postat Marin pe contul personal de Facebook

România, șanse mari să prindă locul de baraj. Meciul cu Armenia este crucial

Ieșirea lui Răzvan Marin a surprins, mai ales că România a reușit să scoată 7 puncte din cele trei partide din septembrie. Chiar dacă nu a impresionat în Macedonia, selecționata lui Rădoi și-a atins obiectivele. Tricolorii vor juca următoarea partidă în Germania, dar confruntările de pe Național Arena, cu Armenia și Islanda, vor decide cine prinde locul 2. Iar tricolorii stau la mâna lor. Mai mult, selecționerul nu a renunțat total nici la locul 1. Pentru asta are nevoie de un miracol, la Hamburg.

Știu că nimeni nu ne dă vreo șansă, este clar că Germania este favorită. Dar nu avem nimic de pierdut, trebuie să încercăm imposibilul. Și avem un exemplu. Macedonia a bătut în Germania, iar noi am scos 4 puncte, din 6, contra lor. Deci, totul este posibil, a declarat Mirel Rădoi