Mihai Stoica, despre forma lui Octavian Popescu: „A fost lovit cu sălbăticie”

Octavian Vasilescu 10.05.2022, 21:33
Mihai Stoica, despre forma lui Octavian Popescu: „A fost lovit cu sălbăticie”

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), spune că Octavian Popescu (19 de ani) a fost faultat foarte mult în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Octavian Popescu nu a impresionat în meciul Universitatea Craiova – FCSB, scor 0-1, dar MM Stoica spune că oltenii l-au blocat prin lovituri în prima repriză. De asemenea, Stoica spune că este normal ca Octavian Popescu să mai aibă prestații slabe, deoarece are doar 19 ani.

Ce spune Mihai Stoica despre Octavian Popescu

Octavian Popescu a fost lovit cu sălbăticie de Vătăjelu, pe genunchi. I-a driblat de nu mai ştiau ăia unde sunt pe teren, dar n-a venit nimeni la pasă. În a doua parte a meciului n-a mai fost prezent în meci, dar are 19 ani”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

În acest sezon, Octavian Popescu a înscris nouă goluri și a livrat cinci pase decisive în tricoul celor de la FCSB. Mai mult decât atât, Popescu are la activ și două selecții pentru naționala de seniori a României.

Atacantul Octavian Popescu are o cotă de piață de 3 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Clasament play-off Liga 1

CFR Cluj are în acest moment două puncte avans față de principala urmăritoare, FCSB. În caz de egalitate la finalul sezonului, CFR Cluj va câștiga titlul în Liga 1.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru titluri consecutive în Liga 1, iar acum vrea să obțină al cincilea trofeu la rând.

  1. CFR Cluj – 54 pct.
  2. FCSB – 52 pct.
  3. Universitatea Craiova – 45 pct.
  4. FC Voluntari – 31 pct.
  5. Farul Constanța – 29 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.

Programul etapei a 9-a din play-off

FCSB va înfrunta FC Voluntari în etapa cu numărul 9 din play-off, în deplasare. CFR Cluj va primi vizita oltenilor de la Universitatea Craiova. Iată cum arată programul rundei, conform LPF:

  • Farul – FC Argeș – Sâmbătă, 14 mai, ora 16:30
  • FC Voluntari – FCSB – Sâmbătă, 14 mai, ora 21:00
  • CFR Cluj – Universitatea Craiova – Duminică, 15 mai, ora 21:30

Toate meciurile din acest final de play-off vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Dacă FCSB nu va câștiga meciul cu FC Voluntari, CFR Cluj va putea deveni campioană în meciul cu Universitatea Craiova. Dacă FC Voluntari va învinge FCSB, atunci CFR Cluj va avea nevoie de un singur punct din meciul cu Universitatea Craiova, pentru a obține un nou titlu în fotbalul românesc.