Mihai Stoica i-a ironizat pe rivalii de la CSA Steaua după performanța lui David Popovici

Octavian Vasilescu 20.06.2022, 22:17
Mihai Stoica i-a ironizat pe rivalii de la CSA Steaua după performanța lui David Popovici

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua, după ce David Popovici (17 ani) a cucerit medalia de aur la Mondial.

David Popovici a obținut aurul la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta. Puștiul minune al sportului românesc s-a impus în marea finală de la 200 de metri liber cu un timp de 1:43.21, record pentru un junior.

MM Stoica, ironii pentru CSA Steaua

David Popovici a ajuns să reprezinte CS Dinamo, după ce a fost până de curând sportiv la CSA Steaua. Dinamoviștii i-au făcut o ofertă avantajoasă, iar CSA Steaua a suferit o pierdere uriașă.

Mihai Stoica a profitat de acest moment și i-a ironizat pe cei de la CSA Steaua:

Acestui sportiv cei de la CSA care plătesc cu milioane din buget jucători de fotbal anonimi n-au vrut să-l țină pe acest fenomen al sportului mondial și a ajuns la Dinamo”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Ce a spus David Popovici după ce a câștigat medalia de aur

Fenomenalul David Popovici a fost extrem de fericit după victoria de la Budapesta:

Sunt obosit. A fost grozav, concurența a fost foarte rapidă. M-a împins de la spate că oamenii care mă iubesc s-au uitat la tine și că oamenii de acasă cred în mine. Sunt obosit ca naiba, dar o să încep recuperarea. Dacă treaba merge bine, ne vom vedea și la 100m”, a spus Popovici.

Ce scrie presa din străinătate despre David Popovici

Spaniolii de la AS au titrat că „Popovici deschide o nouă eră” și au subliniat naturalețea cu care performează tânărul bucureștean în timpul concursurilor.

Se aruncă în bazin cu puțin efort, fără să ridice apa sau să schimbe ritmul, cu o naturalețe uimitoare. Face parte dintr-un grup de atleți care te impresionează atunci când îi vezi ”pe viu”. De aceea, din primul moment Duna Arena din Budapesta a fost cu ochii pe acel băiat înalt, brunet, cu aspect încă tineresc de pe culoarul patru”, au notat spaniolii.

De asemenea, și ungurii, care au avut șansa de a-l pe vedea pe viu pe David Popovici, la Budapesta, s-au arătat mai mult decât impresionați de performanța acestuia. Cei de la M4 Sport au scos în evidență faptul că doar trei sportivi în istorie au reușit să obțină un timp mai mult decât românul în această probă. Aspect aproape incredibil, dacă ținem cont de vârsta sa foarte fragedă.

Românul David Popovici a câștigat proba de 200 de metri liber. A obținut timpul de 1:43, 21. Până acum, doar trei sportivi au reușit să obțină un timp mai bun în istoria probei. În spatele lui s-au clasat Hwang, din Coreea de Sud, și Dean, din Marea Britanie”, a notat sursa citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe