Mihai Stoica i-o plătește lui Rotaru, după ce patronul Universității Craiova l-a acuzat de conflinct de interese: „E un complex și o aversiune”

Robert Zanfir 20.02.2023, 21:31
Mihai Stoica i-o plătește lui Rotaru, după ce patronul Universității Craiova l-a acuzat de conflinct de interese: „E un complex și o aversiune”

Mihai Stoica este convins că Mihai Rotaru are un complex și o aversiunea față de persoana sa. Reacția managerului FCSB vine după ce patronul Universității Craiova a acuzat un posibil conflict de interese în care s-ar afla mâna dreaptă a lui Gigi Becali.

FCSB a ratat o nouă victorie în ultimele minute. A fost doar 1-1 cu Universitatea Craiova, iar frustrarea e mare la baza din Berceni. Totuși, cei care au părut mai vocali la finalul partidei de pe Arena Națională au fost oltenii. Mihai Rotaru chiar s-a arătat deranjat de comentariile lui Mihai Stoica. A acuzat faptul că acesta este invitat permanent al unei emisiuni televizate, deși este oficial al unei echipe.

Mihai Stoica i-o plătește lui Rotaru, după ce patronul Universității Craiova l-a acuzat de conflinct de interese

Mihai Stoica… se jură că nu fură. Spune că și-ar putea expune ideile și pe alte canale. Managerul FCSB crede că atitudinea lui Mihai Rotaru este cauzată de o aversiune personală.

„Memoriul ăsta la FRF e la fel de stupid cum ar fi fost dacă ar fi făcut un memoriu că, dacă echipa sa (n.r. Universitatea Craiova) termină la egalitate, să primească două puncte. E atât de ridicol memoriul ăsta. Ce legătură are prezenţa mea aici cu faptul că îmi exprim opinia? Îmi pot exprima opinia la orice televiziune şi pe reţelele de comunciare. Eu orice scriu pe Facebook se preia, nu trebuie să fiu colaborator.

Că mă jigneşte non-stop… Am promis unui prieten comun că n-o să mai ironizez, dar nu le-am ironizat niciun jucător. Săptămâna trecut l-am lăsat pe Rotaru să vorbească despre FCSB, ştiţi toate ironiile, inclusiv la adresa lui Edjouma. Trag concluzii că vor să joace mai bine cu noi şi mai slab cu alţii. Nu ai cum să susţii o asemenea aberaţie. Oare mă lasă pe Facebook să-mi etalez cunoştinţele sau în emisiunile pe format Champions League de aici?

Colaborator la emisiuni de profil sunt de ani de zile, aici, dincolo, peste tot. Cum să spui asemnea enormitate? E adevărat că aşa cum sunt unii fotbalişti mai buni, cum sunt conducători mai buni, pregătiţi, alţii mai puţin pregătiţi, fiecare cu şcolile lui, aşa trebuie să înţeleagă şi Rotaru că sunt oameni care se pot exprima mai clar decât alţii. Bănuiesc că are vreo 50 de ani, a prins vremurile de la Revoluţie când voia libertate de exprimare”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica: „Vine postul, nu mă interesează conflictul!”

„Mă opresc, vine postul şi nu mă interesească conflictul. Ce spune Rotaru e invers. A atacat toată săptămâna. Ok, întrerupem colaborarea o lună şi intru pe toate posturile posibile, scriu non-stop şi va fi cutremur cu replică după replică. Ne cunoaştem şi n-am avut niciodată vreo discuţie într-un alt registru decât într-un registru de respect reciproc.

Ce presiune am pus? Nu am spus niciun cuvânt despre Cojocaru (n.r. centralul de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1). Câte aveam de spus despre Cojocaru înaintea meciului acesta… Craiova a egalat în prelungiri în urma unui corner inexistent. Măcar atât bun simţ să ai să nu spui după meciul ăsta. Zice că eu nu sunt obiectiv…

CFR a avut conducători la ambele posturi de televiziune. Sunt şi în prezent peste tot. Ideea e alta. Ce efecte poate produce o discuţie în studio cu alta care va fi preluată de pe telefon? Pentru mine e o chestie clară. E un complex al unei persoane şi o aversiune la adresa altei persoane, m-am convins acum. Nu-i place prezenţa mea, habar nu am. Pierde mult timp urmărind emisiunile”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Rotaru l-a reclamat pe Mihai Stoica la FRF

„Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Am spus părerea noastră, am spus și părerea altora care activează în fotbal. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului. Pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe