Mihai Stoica, ironii dure la adresa lui Dan Petrescu: „Ne aflăm în treabă!” Ce l-a deranjat pe managerul FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Robert Zanfir / 18.01.2022, 17:46
Mihai Stoica, ironii dure la adresa lui Dan Petrescu: „Ne aflăm în treabă!” Ce l-a deranjat pe managerul FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Mihai Stoica lansează noi ironii și noi atacuri la adresa celor de la CFR Cluj. Managerul FCSB se amuză pe seama lui Dan Petrescu, care a declarat că presiunea este în echipa sa, înaintea meciului direct.

CFR Cluj începe a doua parte a sezonului din Liga 1 de pe poziția de lider detașat. Campioana are 10 puncte distanță de FCSB, iar Darius Olaru recunoaște că titlul este acontat, dacă ardelenii vor câștiga.

Mihai Stoica, ironii dure la adresa lui Dan Petrescu: „Ne aflăm în treabă!” Ce l-a deranjat pe managerul FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

FCSB și CFR Cluj debutează cu un meci direct, la reluarea sezonului din Liga 1. Partida este programată duminică, 23 ianuarie, de la 20:00.

Mihai Stoica a deschis de ceva zile seria de ironii la adresa rivalei. Iar ținta favorită a managerului este Dan Petrescu. Antrenorul s-a plâns înaintea partidei că presiunea este foarte mare pe echipa sa. Prilej pentru oficialul bucureștenilor să îi ironizeze pe ardeleni.

„Suporterii care năvălesc la fiecare… se antrenează cu stadionul plin am auzit, nu mai vin la meci. Astea chestii aşa, de să ne aflăm în treabă.

Presiune in Romania există la Steaua (n.r. FCSB), Rapid, Dinamo, Craiova, CFR presiune din partea cui să aibă. Nu există presiune la echipele de provincie, poate la Craiova, atât, uitaţi de presiune”, a declarat Mihai Stoica la TelekomSport.

Mihai Stoica: E o performanță să câștigi împotriva lui Dan Petrescu

„Nu mai e strategie, lumea ştie exact despre ce este vorba. Petrescu are o calitate extraordinară, niciodată nu se relaxează.

Şi pentru că nu se relaxează el, nu se relaxează nici colaboratorii sau jucătorii.
Tot timpul e o tensiune permanentă şi sunt pregătiţi de luptă. Să câştigi împotriva lui Petrescu e o performanţă”, a mai spus Stoica.

Dan Petrescu: CFR are cea mai mare presiune

CFR Cluj are 10 puncte distanță de locul 2, ocupat de FCSB. În cazul unei victorii, ardelenii se vor desprinde decisiv spre al 5-lea titlu consecutiv.

„Mă gândesc de când am venit în cantonament. E normal să ne gândim la acest lucru. Știm cu toții că orice meci este important, oficial, amical. Mai ales când joci cu FCSB. Este cel mai important meci al campionatului, înainte de play-off.

Cea mai mare presiune o are CFR. Indiferent de rezultat, cei de la FCSB nu au presiune. Nu numai la meciul acesta, în general. Toată lumea prin ziare spune că suntem clar favoriți sau suntem campioni.

Eu văd o presiune foarte mare pe jucători. Ei s-ar putea să gândească «Bă, lasă, că batem oricum», dar presiunea mult mai mare o avem noi. În fotbal nu este nimic sigur. Eu de-aia sunt aici, să reușesc să mobilizez și să-i fac pe jucători să dea totul la fiecare meci”, a spus Dan Petrescu.