Mihai Stoica l-a dat de gol pe Dan Petrescu. De ce se bucură „Bursucul” când echipa sa primește goluri

Dragos Stefanescu 16.01.2022, 09:44
Mihai Stoica l-a dat de gol pe Dan Petrescu. De ce se bucură „Bursucul” când echipa sa primește goluri

Echipele din Liga 1 se pregătesc intens pentru reluarea campionatului. CFR Cluj și FCSB vor da o luptă acerbă pentru titlu. Mihai Stoica a făcut câteva dezvăluiri despre Dan Petrescu, explicând de ce acesta se bucură când echipa sa primește goluri.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre Dan Petrescu

Mai sunt doar câteva zile până la reluarea Ligii 1, iar echipele își definitivează stagiile de pregătire. CFR Cluj a jucat mai multe meciuri amicale în aceast perioadă în cantonamentul din Spania. Ultima partidă de pregătire a clujenilor a fost cea împotriva lui UD Zira, echipă spaniolă de Liga a 4-a.

Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu scorul de 4-3, la finalul unei partide extrem de disputate. Mihai Stoica a comentat pe seama acestui ultim meci de pregătire al CFR-ului. Managerul FCSB consideră că scorul de 4-3 i-a convenit foarte mult lui Dan Petrescu, acesta având astfel motive întemeiate pentru a-și certa jucătorii. Stoica și Petrescu se cunosc foarte bine din perioada în care au colaborat cu mare succes la Unirea Urziceni, la finalul anilor 2000.

Știi cum văd rezultatul? Mănușă pentru Dan Petrescu. E genul de antrenor care, dacă treaba merge prea bine, inventează ceva ca să poată critica jucătorii, să-i monteze mai bine. Cred că e cel mai fericit om că a luat goluri. Se bucura mai mult la golurile celor din liga a 4-a decât la golurile sale.

A făcut el ceva să ia goluri. Îmi amintesc că jucam cu Slobozia la un moment dat și îi făcea praf pe jucători după meci. Tot timpul inventează…

Oricum, și dacă băteau cu 6-0, cum au bătut-o pe Mediaș, el era tot nemulțumit, că e ceva în neregulă. La Petrescu, orice se întâmplă e o nenorocire”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport. 

Ironii marca MM Stoica la adresa CFR-ului

FCSB și CFR Cluj se vor înfrunta duminica viitoare, în primul meci de la reluarea Ligii 1. Războiul declarațiilor a început deja, Mihai Stoica trimițând câteva săgeți către rivalii din Gruia. Managerul FCSB susține că CFR Cluj nu va fi niciodată peste Universitatea Cluj, în inimile fanilor locali, indiferent câte trofee va câștiga.

Sergiu Buş s-a reîntors acolo unde cunoaşte toată galeria. Nici nu e greu să-i cunoşti, că sunt cam puţini. E normal că-i cunoşti. Poţi să faci şi un grup pe WhatsApp cu ei, că nu e problemă. Acolo şi cei din club ţin cu Universitatea. Asta ştiu eu. Universitatea e echipa oraşului şi toată lumea ţine cu Universitatea.

Niciodată în istorie nu se va întâmpla aşa ceva (n.r. – ca CFR Cluj să fie mai susţinută decât U Cluj). Poate să ia CFR 24 de campionate la rând, să joace în Champions League de 11 ori, să ajungă în primăvara europeană. Nimeni din România nu poate să ţină cu o echipă precum CFR Cluj”, a spus Mihai Stoica.

Urmăriți Playsport.ro și pe