Mihai Stoica, mesaj războinic pentru fani înainte de FC Voluntari – FCSB. “Haideți să strigăm împreună!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.05.2022, 20:32
Mihai Stoica, mesaj războinic pentru fani înainte de FC Voluntari – FCSB. “Haideți să strigăm împreună!”

Mihai Stoica a simțit nevoia să îi mobilizeze pe fanii celor de la FCSB înaintea meciului extrem de important cu FC Voluntari de pe Arena Națională. Managerul general al echipei roș-albastre a ținut să sublinieze că partida nu va fi deloc una ușoară, așa cum ar fi tentați să creadă unii suporteri.

A existat în spațiul public ipoteza conform căreia Liviu Ciobotariu va folosi mai multe rezerve la această partidă, pentru că FC Voluntari va pe 19 mai finala Cupei României contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Și astfel, antrenorul ilfovenilor ar dori să își menajeze cei mai importanți jucători.

Mihai Stoica le-a atras atenția fanilor celor de la FCSB că meciul cu FC Voluntari va fi unul foarte greu

Ciobotariu a surprins însă și a ales un prim 11 format din toți jucătorii importanți ai celor de la FC Voluntari. Astfel că Mihai Stoica, imediat după ce a aflat acest lucru, le-a transmis fanilor un mesaj mobilizator, cu doar două ore înaintea startului meciului, în contextul în care numărul biletelor vândute până la acel moment era unul destul de redus.

Sunt foarte puține bilete achiziționate până la această oră pentru meciul de diseară, tocmai pentru că suporterii noștri cred că FC Voluntari nu va folosi titularii și meciul va fi pentru noi o simplă formalitate.

Ei bine, nu va fi așa și adversarii noștri din seara asta vor juca cu prima echipă, diminuându-și șansele la câștigarea Cupei României, așa cum a făcut-o și Craiova.

Totuși, suntem la mâna noastră și sunt convins că ne putem califica în FINALA CAMPIONATULUI. Cred și că Horațiu Feșnic nu-și va compromite imaginea și cariera, va arbitra corect și nu va vâna jucătorii aflați la limita suspendării.
Singura metodă prin care ne putem mări șansele este să chemăm din nou steliștii la stadion.
Inima noastră – Peluza Nord – va fi prezentă ca de obicei!
Haideți să strigăm împreună după meci “SUNTEM FINALIȘTI”!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Echipele de start de la FC Voluntari – FCSB

FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Tamaș, Armaș – Ricardinho, Tavares, Droppa, I. Gheorghe, Al. Vlad – Nemec, Marcelo Lopes
Rezerve: Rîmniceanu, Briceag, C. Costin, C. Achim, Al. Ilie, L. Fulop, Merloi, Golan, Tehe
Absenți: Budescu (accidentat), Rață (suspendat)
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Mamut, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, S. Șerban
Absenți: Panțîru, C. Achim, Fl. Coman (accidentați)
Antrenor: Toni Petrea

Dan Petrescu s-a dezlănțuit înainte de Voluntari – FCSB: „E inadmisibil! Să-mi explice urgent!” Ce l-a deranjat total pe antrenorul de la CFR Cluj