Mihai Stoica nu-l uită și nu-l iartă pe Bălgrădean! “L-am înregistrat când a spus asta. Trebuia suspendat. Nu se poate așa ceva!”

Moldoveanu Camelia / 16.05.2021, 10:37
Mihai Stoica nu-l uită și nu-l iartă pe Bălgrădean! “L-am înregistrat când a spus asta. Trebuia suspendat. Nu se poate așa ceva!”

Cristian Bălgrădean nu și-a „șters păcatele” din ochii lui Mihai Stoica. Managerul general FCSB nu-l uită și nu-l iartă după ce a plecat la CFR Cluj fără să anunțe pe nimeni.

MM Stoica îl critică iar pe Bălgrădean

MM Stoica Bălgrădean
MM Stoica nu l-a iertat pe Bălgrădean după plecarea tumultoasă de la FCSB

Gestul lui Bălgrădean de a semna pe ascuns cu CFR Cluj n-a fost uitat nici acum de oficialul FCSB. „Pufi” a jucat o vreme în tricoul echipei lui Gigi Becali, în timp ce avea un contract semnat cu rivalii. Mai mult, el a făcut în acea perioadă diferite greșeli în poarta „roș-albaștrilor”.

Soarta lui Bălgrădean nu este una roz la CFR Cluj. Ajuns în Gruia în vara anului 2020, după ce a trădat FCSB, portarul este doar rezervă acum. Arlauskis s-a întors din Arabia Saudită la CFR, iar „Pufi” a devenit rezerva lituanianului.

La el nu era problema ca a semnat cu CFR, dupa cum nici la Bouhenna nu e. Faptul ca a semnat si nu a spus, a jucat si a gresit… asta e o problema. Daca venea si imi spunea, nu neaparat ca maine se intalneste cu CFR, putea sa spuna ca a fost ieri.

Ii ziceam bravo, sa fii sanatos, vedem ce facem in continuare, dar cand tu semnezi cu CFR, cei de la CFR iti spun si l-am inregistrat cand a spus ‘Mi-au zis sa nu spun ca am semnat’. Asta contravine regulamentului! Ar fi trebuit ca un jucator care face asta sa fie suspendat pe toata durata contractului, astea sunt niste chestii care n-ar trebui sa apara”, a spus Mihai Stoica, în live-ul de pe pagina FCSB-ului.

Mihai Stoica stă cu ochii pe un jucător de la Dinamo!

Mutările între cele două rivale sunt extrem de rare. Mihai Stoica stă cu ochii pe un jucător de la Dinamo! Managerul general al clubului patronat de Gigi Becali și-a exprimat chir admirația pentru Deian Sorescu (23 de ani), căpitanul „câinilor”. De-a lungul timpului, transferurile între cele două grupări au fost rare, mai ales când a venit vorba de jucători importanți. Unul dintre cele mai importante exemple a fost cel al lui Ionel Dănciulescu. Danciu-gol a cunoscut consacrarea la Dinamo. Dar, după un sezon jucat în Turcia, el s-a reîntors în țară la rivala Steaua, unde a fost același atacant eficient.

Și Dorinel Munteanu, cel care deține recordul de selecții la națională, a făcut o mișcare similară în cariera sa. Înaintea lui, Adrian Bumbescu a avut același parcurs. S-a remarcat la Dinamo, pentru a ajunge, apoi, la Steaua. Și nu oricum, ci reușind să ridice Cupa Campionilor, în 1986, în memorabila finală de la Sevilla. Iar exemplele ar mai putea continua cu Mihăiță Pleșan, Adi Matei, „Prințul” Adrian Cristea și alții. Dar marea majoritate au fost considerați „trădători” de fanii dinamoviști după o așa mutare.