Au refuzat 700.000 de euro pentru Deian Sorescu. Transferul dinamovistului în străinătate e în impas

Robert Zanfir / 14.01.2022, 16:57
Au refuzat 700.000 de euro pentru Deian Sorescu. Transferul dinamovistului în străinătate e în impas

Deian Sorescu rămâne pentru moment la Dinamo. Roș-albii au refuzat ultima ofertă a celor de la Damac. Arabii au impus și un termen limită, astfel că jucătorul va continua sub comanda lui Flavius Stoican până la următoarea șansă.

Dinamo ține cu dinții de prețul lui Deian Sorescu. Bănățeanul a ratat în vară mai multe oferte, între care s-a strecurat și un interes al celor de la FCSB. După scandalul de la Mioveni, în care a fost umilit de fani, jucătorul și-a exprimat dorința de a pleca. Cu toate acestea, clubul speră să maximizeze un eventual transfer al acestuia.

Au refuzat 700.000 de euro pentru Deian Sorescu. Transferul dinamovistului în străinătate e în impas

„Capra, oricât de râioasă, ține coada tot în sus”. Proverbul se aplică de minune la cele ce se întâmplă în aceste zile în Ștefan cel Mare. Deși aflat în criză financiară profundă, clubul speră să obțină cât mai mult din eventuala plecare a lui Deian Sorescu.

Jucătorul nu mai vrea să continue la Dinamo, după episodul de la Mioveni, dar cele două părți trebuie să găsească cea mai bună cale de despărțire. Potrivit Digi Sport, Damac a trimis o ofertă de 700 de mii de euro, dar Dinamo nu s-a lăsat convinsă.

Arabii ar fi anunțat și un termen limită, de 48 de ore. Conform sursei amintite, răspunsul românilor ar fi venit mult mai repede. „Câinii” au cerut 1 milion de euro.

Cel mai „șifonat” din ratarea mutării pare a ieși chiar jucătorul. Fosta echipă a lui Constantin Budescu i-ar fi propus un salariu de 400 de mii pe sezon și un contract de doi ani și jumătate.

Flavius Stoican speră ca Deian Sorescu să nu plece. „Am nevoie de el”

Flavius Stoican nu se lasă impresionat de ultimele declarații ale lui Deian Sorescu și speră că îl va putea convinge pe jucător să își schimbe decizia.

„Dinamo are nevoie de Sorescu. Fotbalistul de dinainte, pe care-l vedeam și eu la echipa națională. Îl apreciam foarte tare, sper să rămână sub comanda mea, să mă folosesc de calitățile lui”, a transmis Flavius Stoican.

Am venit la clubul Dinamo cu brațele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus niște cuvinte acum, nu mă așteptam de la el, lucruri bune. A pus și el în balanță lucrurile: ‘Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să îți bați joc de copilul meu!’ Totuși, are și el o limită.

Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic,
Deian Sorescu