Mihai Stoica, reacție clară despre revenirea FCSB în Ghencea: „S-a înțeles altceva!” Atac la CSA Steaua

Robert Zanfir / 08.01.2022, 23:03
Mihai Stoica, reacție clară despre revenirea FCSB în Ghencea: „S-a înțeles altceva!” Atac la CSA Steaua

Mihai Stoica spune că noul stadion Steaua nu mai are nicio legătură cu „Templul fotbalului românesc”, așa cum era cunoscută vechea arenă din Ghencea. Managerul FCSB trimite noi săgeți către CSA Steaua.

Inaugurarea noii arene din Ghencea a redeschis conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că echipa sa are tot dreptul să joace pe arena construită din bani publici. Stadionul Steaua a fost construit în vederea organizării Campionatului European 2020 la București.

Mihai Stoica, reacție clară despre revenirea FCSB în Ghencea: „S-a înțeles altceva!”

Mihai Stoica declara zilele trecute că nu mai are niciun fior atunci când trece pe lângă stadionul Steaua. Locul unde echipa antrenată de Walter Zenga elimina Valencia nu i-ar mai provoca amintiri oficialului FCSB.

Mihai Stoica revine cu precizări și spune că a fost înțeles greșit. Este convins că administratorii arenei sunt vinovați de abuzuri.

„Am zis ceva într-o emisiune şi s-a înţeles altceva. În opinia mea, noul stadion din Ghencea n-are nicio legătură cu Templul Fotbalului Românesc, aşa cum Arena Naţională n-are nimic în comun cu “23 August”. Cu excepţia codului poştal.

Totuşi, Arena vibrează puţin pentru noi, acolo am eliminat Ajax, am bătut Chelsea şi Lazio. Poate de aia aş înclina ca meciurile ce suscită interes major să le jucăm acolo.

Măcar să fim noi anunţaţi că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreţinerea Stadionului Steaua şi vedem noi unde vom alege să jucăm.

Mă tem însă că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d’astea. Adică fără abuzuri”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica: Nu tresar când trece prin Ghencea

Managerul FCSB spunea zilele trecute că noua arenă din Ghencea nu mai reprezintă un interes pentru FCSB. Iată mai jos argumentele lui Mihai Stoica:

„Mama mea stă lângă stadionul Steaua. Dar nu îmi zice nimic. Nu tresar când trec pe acolo. Nu are nimic de a face cu ce a fost…

Nu ne dorim neapărat să jucăm acolo. Cred că nu se va juca. Eu aș vrea să jucăm meciurile care nu au interes mare pe stadionul de la Arc. Iar cele cu mare interes pe Arena Naţională”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Eu zic să joace în Ghencea pentru că stadionul este din bani publici. Dar vreau să vă întreb ceva. Stadionul Rapid este din bani publici? Stadionul Dinamo e din bani publici? Stadionul Arcul de Triumf e din bani publici?

Să joace pe Ghencea, dar după ce vor juca primul meci la Rapid! Să facă cerere FCSB să joace pe Giulești, să joace acolo și după să vină și pe Ghencea.
Tudorel Stoica