S-a acționat la ordinul lui Becali? Anunț de ultim moment în contextul războiului cu CSA Steaua

Moldoveanu Camelia / 23.09.2021, 18:38
S-a acționat la ordinul lui Becali? Anunț de ultim moment în contextul războiului cu CSA Steaua

Se pare că războiul dintre Gigi Becali și CSA Steaua este desparte de se încheia. Avocații „roș-albaștrilor” sunt pregătiți să facă plângere penală dacă se descoperă că soluția găsită de „militari”, pentru a împiedica FCS-ul să joace în Ghencea, este „cusută cu ață albă”.

Cum au reușit „militarii” să împiedice închirierea stadionului Ghencea de către Gigi Becali

Stadionul din Ghencea este realizat din bani publici, lucru care permite oricărei societăți să închirieze acest loc dacă achită o chirie. În acest sens, FCSB a depus o cerere pentru a juca meciurile din Liga 1 pe stadionul celor de la CSA Steaua.

Cu toate că acest lucru părea a fi posibil, deoarece partidele disputate de echipa lui Gigi Becali nu se suprapuneau cu cele disputate de echipa de fotbal si de rugby a Armatei, un lucru s-a schimbat în ultimul moment. Mai exact, echipa de rugby Steaua ar fi trebuit să joace cu U Cluj în ultima etapă a acestui sezon în Ardeal. Însă, clujenii au acceptat să vină la București.

Astfel, meciul de rugby dintre Steaua și U Cluj o să se dispute pe Ghencea chiar atunci când FCSB și-ar fi dorit să joace pe același stadion meciul cu Academica Clinceni. Mai exact, pe data de 25 septembrie. Gigi Becali este nevoit să își ducă echipa la Giurgiu sau la Pitești în aceste condiții.

„Lumea o să vadă cine este Steaua adevărată”

Noile informații ieșite în presă l-au înfuriat pe Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord. Aceasta crede că CSA Steaua se teme de numărul suporterilor care ar putea veni în Ghencea pentru meciul al FCSB-ului.

Nu vreau să fac acuze fără probe concrete, dar cercetăm și noi cele relatate de presă. Avocații noștri se ocupă de acest caz, iar dacă se va dovedi că U Cluj a venit la București pe banii statului, atunci vom face plângere penală, fără nicio discuție. Nu vom accepta niciodată așa ceva.

Dar eu sunt sigur că cei de la CSA sunt deja disperați. Și au găsit acest tertip cu meciul de rugby doar ca să nu ne lase pe noi să jucăm pe stadionul Steaua. Păi, nu ați văzut că la meciurile lor bate vântul prin tribune? În afară de câteva sute de la Peluza Sud, în rest nu vedeți multă lume pe stadion la meciurilor lor. Dar, dacă vom juca noi acolo, atunci lumea o să vadă cine este Steaua adevărată. Pentru că noi suntem Steaua adevărată. Vom avea pe stadion 30.000 de spectatori. S-a văzut deja acest lucru în Liga 1”, a declarat Mustață, potrivit ProSport.

Becali a dat ordinul?

Gheorghe Mustață a continuat seria de amenințări la adresa CSA Steaua. Gigi Becali a dat ordinul de „război”? Rămâne de văzut. Cert este faptul că FCSB nu renunță.

Puteau foarte bine să joace meciul pe terenul de rugby din Ghencea. Toată lumea știe că au teren de rugby în complex. Însă, vă repet: Le este frică de noi. Însă, nu ne vom lăsa și tot vom juca pe acest stadion. Nu ne mai pot evita foarte mult. Este și dreptul nostru să jucăm acolo”, a mai declarat liderul Peluzei Nord.