Mihai Stoica știe numele echipelor care nu se califică în play-off-ul Ligii 1

Moldoveanu Camelia / 13.02.2022, 16:00
Mihai Stoica știe numele echipelor care nu se califică în play-off-ul Ligii 1

Mihai Stoica a oferit lista exactă a echipelor care nu o să se califice în play-off-ul Ligii 1. Cu toate că sezonul regulat nu s-a încheiat și există posibilitatea să se mai producă unele surprize, managerul FCSB este foarte sigur pe calculele lui.

Mihai Stoica, despre echipele care nu se califică în play-off-ul Ligii 1: „Nicio șansă!”

Acesta este cel de-al șaptelea sezon de când a fost introdus sistemul play-off/play-out. La fel ca în sezonul precedent, la sfârșitul sezonului regulat, primele șase echipe se vor califica în play-off, iar ultimele 10 în play-out. Echipele clasate pe locul 9 și 10 (15 și 16) la finalul play-out-ului vor fi retrogradate direct în Liga a II-a, pe de altă parte, locurile 7 și 8 (13 și 14) vor disputa un baraj de promovare/menținere cu locurile 4 și 3 din Liga a II-a 2021-2022.

Astfel, sezonul regulat are 30 de runde, cu meciuri tur-retur. În afară de Academica Clinceni care a jucat până acum 24 de meciuri, restul echipelor din Liga 1 au câte 25 sau 26. Cu alte cuvinte, „cărțile încă nu au fost făcute”. Cu toate acestea, Mihai Stoica este convins că UTA Arad, FC Argeș sau Rapid nu au nicio șansă la play-off.

Eu cred că n-ar trebui introduse Farul și Craiova (n.r – în calculele pentru play-off). Cele șase se știu, fără discuție. N-au nicio șansă UTA, Piteștiul și Rapidul să ajungă în play-off. Nicio șansă! Asta e părerea mea. Dacă Farul nu pierde cu Piteștiul, eu cred că nu are nicio problemă. UTA face 15 puncte? Niciodată! Are două deplasări foarte grele”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Euforie la Farul. Echipa lui Gică Hagi, tot mai aproape de play-off

Sâmbătă după-amiază, Farul Constanța a înfruntat-o pe FC Voluntari în etapa cu numărul 26 a Ligii 1. Partida de la Ovidiu era extrem de importantă pentru echipa lui Gică Hagi, în vederea accederii în play-off. Se pare că „marinarii” și-au știu foarte bine obiectivul și au învins cu scorul de 3-0.

La finalul partidei, jucătorii Farului au fost extrem de bucuroși pentru victoria obținută. Elevii lui Gică Hagi nu concept să rateze accederea în play-off.

Sunt foarte bucuros. Nu am mai marcat de foarte mult timp. Azi m-am descătușat și am marcat. A fost un meci dificil, dar am marcat rapid și ne-am făcut meciul ușor. Fiecare meci este important pentru că avem nevoie de puncte pentru a merge în play-off. Sunt bucuros că domnul Hagi îmi dă încredre, îi mulțumesc pe această cale, și sper că o să continui tot așa”,a declarat Robert Moldoveanu.

O victorie foarte frumoasă, muncită dar meritată. Eu încerc să-mi ajut echipa și sper să o țin tot așa. Am profitat, noi am fost concentrați pe jocul nostru. Sper să obținem victorii în continuare. Azi ne-am descătușat, am avut multe ocazii de a marca. Le muțumim și suporterilor pentru suportul lor. Este un meci important, mergem să câștigăm la Clinceni. Noi trebuie să ne facem jocul nostru și dacă vom respecta ce facem la antrenamente vom câștiga”, a spus Florin Purece la finalul partidei.