Mihăilă a jucat din nou pentru Parma. Cât a fost folosit și prin ce s-a remarcat în Serie A

Radu Bordei 25.01.2021, 12:34
Mihăilă a jucat din nou pentru Parma. Cât a fost folosit și prin ce s-a remarcat în Serie A

Mihăilă a jucat din nou pentru Parma. Din păcate, de data aceasta clubul nu s-a bazat pe el foarte mult și Parma nu a scos nimic în meciul de pe teren propriu cu Sampdoria. Aceștia au câștigat cu 2 la 0 și situația Parmei s-a îngreunat iar menținerea în Serie A nu mai este sigură.

Mihăilă a jucat din nou pentru Parma. Din păcate nu a putut să facă nicio diferență

Fanii de abia așteptau să îl vadă iar pe Mihăilă la treabă, după prestația excelentă cu Lazio, în Cupă. Totuși, antrenorul a ales să îl menajeze, pentru că românul nu este refăcut în totalitate. Tactica aleasă de tehnicianul D’Aversa nu a funcționat însă, pentru că oaspeții au controlat partida. Când Mihăilă a fost aruncat pe teren, doar în ultimele 10 minute, meciul era deja jucat.

Apărarea Parmei a trădat iar echipa, în prima repriză. Erorile din defensivă au dus la golul lui Yoshida, care a deschis scorul pentru echipa lui Ranieri. Situația s-a agravat în prima repriză pentru echipa lui Mihăilă. Gaston Ramirez l-a servit ideal pe Keita Balde și acesta l-a executat pe portar cu un șut plasat. La 0-2, Parma a mizat și pe Mihăilă, în finalul partidei. Dar românul nu a mai putut să schimbe nimic și fanii s-au supărat la finalul partidei și s-au întrebat de ce nu a fost folosit mai mult.

Mihăilă n-a mai contribuit ca în meciul cu Lazio

Mihăilă reprezintă viitorul pentru Parma

Valentin Mihăilă reprezintă tipul de jucător pe care îl urmărește Parma acum. Situația financiară precară a făcut gruparea de pe Ennio Tardini să caute fotbaliști tineri, cu potențial mare, care apoi pot fi revânduți pe bani mulți. De aceea italienii nu au ezitat să plătească Craiovei 8,5 milioane de euro pentru extrema stângă. Accidentările au împiedicat debutul românului cu aproape jumătate de an.

Mihăilă a impresionat, însă, în meciul de Cupa Italiei, cu Lazio. A marcat un gol și a impresionat prin evoluția lui curajoasă. A fost singurul aspect pozitiv, mai ales că Parma a pierdut și această partidă.

Mai vine un român să salveze echipa?

Valenti Mihăilă este așteptat să intre în formă cât mai repede și să înceapă să înscrie regulat. Parma are mare nevoie de goluri pentru a urca cât mai repede în campionat. Pe, locul 19, cu doar 13 puncte, gruparea este implicată într-o luptă crâncenă pentru salvare. Parma are doar un egal și 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, iar acest lucru nu este suficient.

Parma se gândește să îl aducă și pe Dennis Man de la FCSB. Ar necesita o investiție mult mai mare decât în cazul lui Mihăilă, mai ales că sunt multe cluburi interesate de Man.

Urmăriți Playsport.ro și pe