Mihăilă, protagonist în Parma – Bari. Ce pasă de gol a dat

Ioan Valentin Oprea 27.09.2023, 23:57
Mihăilă, protagonist în Parma – Bari. Ce pasă de gol a dat

Titular în ultimul meci al Parmei, disputat pe teren propriu în faţa celor de la AC Bari, Valentin Mihăilă a contribuit decisiv la victoria trupei de pe „Ennio Tardini”.

Parma s-a impus la limită, scor 2-1, iar Mihăilă şi-a trecut în cont un assist la primul gol al galben-albaştrilor. Internaţionalul tricolor a făcut un un-doi cu atacantul Anthony Partipilo, iar acesta a plasat frumos mingea în vinclu.

Parma a preluat conducerea pe tabela de marcaj încă din minutul 14, dar finalul a fost unul cu emoţii pentru galben-albaştri. Bari a restabilit egalitatea la începutul părţii secunde, iar reuşita izbăvitoare a trupei lui Mihăilă a venit abia în minutul 81.

Mihailă a petrecut doar 58 de minute pe teren şi a fost înlocuit apoi chiar de Dennis Man. Jocul cu AC Bari a fost doar cel de-al doilea din actuala ediţie din Serie B când fostul fotbalist de la CSU Craiova a prins garnitura de start a grupării de pe „Ennio Tardini”.

Oficialii Parmei au încredere în Mihăilă şi Man

Întrebat de ce Mihăilă şi Man nu se află încă la potenţial maxim, directorul sportiv al Parmei, Roel Vaeyens, a subliniat că ambii jucători au fost măcinaţi de accidentări în ultima perioadă şi, din acest motiv, nu au putut să aibă evoluţii constante în Italia.

Oficialul Parmei s-a arătat optimist că Mihăilă şi Man vor pune umărul la promovarea echipei în prima divizie şi i-a asigurat pe fani că internaţionalii români au toate aptitudinile tehnice pentru a face diferenţa în meciurile galben-albaştrilor.

Man și Mihăilă au calități excelente, iar dacă mă întrebați de ce nu sunt încă la cei mai înalt nivel este pentru că au avut mai multe probleme fizice. Am mare încredere în ei, vor reprezenta o valoare adăugată pentru Parma în acest sezon”, a promis Vaeyens.

După şapte etape în Serie B, Parma e pe primul loc. Echipa lui Mihăilă e neînvinsă şi are cinci victorii şi două rezultate de egalitate. Următorul joc al Parmei e programat în data de 1 octombrie, împotriva celor de la Cremonese, ocupanta locului al optulea.

Urmăriți Playsport.ro și pe