Miliardarul Ion Țiriac, părăsit de Simona Halep după turneul de la Roma. Jucătoarea a decis că are nevoie de o schimbare

Giosanu Catinca / 17.05.2021, 10:58
Miliardarul Ion Țiriac, părăsit de Simona Halep după turneul de la Roma. Jucătoarea a decis că are nevoie de o schimbare

Simona Halep l-a lăsat baltă pe miliardarul Ion Țiriac, după turneul de la Roma. Ocupanta locului trei în clasamentul mondial a decis că are nevoie de o schimbare. Ce vrea să facă pe mai departe sportiva din Constanța?

Miliardarul Ion Țiriac, părăsit de Simona Halep după turneul de la Roma

Ion Ţiriac a ajutat-o în multe momente pe Simon Halep. Relaţia dintre cei doi este una specială, iar fostul tenisman, ajuns cel mai bogat fost sportiv, a fost alături de cea mai bună jucătoare din toate timpurile a României atunci când a avut nevoie. Miliardarul a fost prezent atât la meciurile importante ale iubitei lui Toni Iuruc, cât și la semnarea unor contracte de publicitate pe bani foarte mulţi.

Datorită acestor evidenţe şi prin prisma experienţei sale imense, Ion Ţiriac îşi permite să-i spună Simonei ceea ce alţii nu au curajul să o facă.

Socrul Soranei Cîrstea învațat-o pe Simona și afaceri nu, doar tenis. El a sfătuit-o să investească banii câștigati din tenis, astfel că o mare parte dintre cei peste 30 de milioane de dolari acumulați de campioana noastră au ajuns în imobiliare.

Ion Țiriac și Simona Halep, la US Open 2019
Ion Țiriac și Simona Halep, la US Open 2019

Jucătoarea a decis că are nevoie de o schimbare

Grație lui Ion Țiriac, Simona și-a achizitionat un apartamnet în complexul Stejarii Country Club. Acesta este situat undeva la marginea pădurii Băneasa de la periferia de nord a Capitalei. În zonă locuiește și omul de afaceri, dar si cu alte nume grele, precum Elena Udrea sau Sorana Cîrstea.

În ciuda faptului că cei doi au colaborat foarte bine, lucrurile ar putea lua o întorsătură. Și asta, pentru că jucătoarea de la malul mării a decis să plece de lângă omul care i-a influențat viata și cariera, după cum arată ziare.com.

Simona Halep mai are o vilă în cartierul Primăverii. Imobilul a fost renovat recent, Simona schimbându-i complet fața. Lucrările au fost finalizate de curând, drept pentru care eleva lui Darren Cahill s-a mutat acolo, alături de iubitul ei, Toni Iuruc. ”Simo” a luat decizia să părăsească cartierul în care stătea alături de Ion Țiriac după ce s-a întors de la Roma în cârje. Nu se știe exact cât timp are de gând Halep să își petreacă în noua ei casă, însă cert este că va sta acolo cel puțin până își va putea relua activitatea.

Complexul imobiliar din Băneasa include opt clădiri cu 285 de apartamente. Acestea au fost realizate în urma unei investiții făcute de Ion Țiriac de peste 200 de milioane de euro. Alături este un club de sport și agrement. Clubul se întinde pe o suprafață de 22 de mii de metri pătrați. În jur de 18 milioane de euro a costat clubul de sport.