Milioane de lire sterline pentru Emma Răducanu după succesul de la US Open 2021. Cu ce firmă a semnat

Gabriel-Alexandru Ioniță 15.09.2021, 21:48
Milioane de lire sterline pentru Emma Răducanu după succesul de la US Open 2021. Cu ce firmă a semnat

Emma Răducanu este cu siguranță unul dintre numele cele mai rostite pe Glob în aceste zile. Tânăra de numai 18 ani cu tată român a lăsat fără cuvinte lumea sportului când a câștigat turneul de la US Open venind din calificări și fără să piardă nici măcar un set.

Este pentru prima dată în istorie când un jucător de tenis câștigă un turneu de Grand Slam venind din calificări. Atât la masculin, cât și la feminin. De asemenea, nu s-a mai întâmplat din 2014 ca o jucătoare să câștige un astfel de turneu fără să piardă vreun set. Ultima dată, Serena Williams reușea această performanță tot la US Open.

Emma Răducanu a fost prezentă la unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului

Mai mult, Emma Răducanu s-a aflat la doar a doua prezență din carieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. Astfel, grație acestor performanțe uluitoare, Emma Răducanu a ajuns în centrul atenției peste noapte.

Britanica născută în Canada din tată român și mamă chinezoaică a fost prezentă luni seară la celebra Met Gala. Evenimentul a avut loc la Muzeul Metropolitan al Artei din New York.

Ea a atras toate privirile la acest eveniment. Iar jurnaliștii englezi au atras atenția că sunt șanse mari ca Emma Răducanu să fi semnat deja primul mare contract din carieră. Asta pentru că a purtat haine făcute de celebra casă de modă Chanel. Și nu a fost pentru prima dată când a s-a întâmplat acest lucru în ultima perioadă.

Emma și-a făcut apariția într-un top, o fustă și o pelerină de mătase imprimate în alb-negru, din colecția Chanel Cruise 2021/2021. Răducanu a avut un look tineresc. Faptul că a ales o ținută a casei de modă franceze pentru prima ei apariție majoră ridică o întrebare. Este Emma Răducanu noua imagine a celor de la Chanel?

Și rochia neagră purtată la ceremonia cu trofeul de la US Open face parte din colecția primăvară-vară 2021 a celor de la Chanel. Să fie aceste momente o coincidență fericită? Nu credem. Răducanu a făcut prima mega-afacere după câștigarea US Open”, au notat cei de la Evening Standard.

Britanica „i-a luat fața” lui Naomi Osaka la Met Gala

De asemenea, celebrul jurnalist englez Piers Morgan a avut cuvinte extrem de frumoase la adresa Emmei. El a comparat-o pe aceasta cu un alt star al tenisului feminin, Naomi Osaka. De asemenea prezentă la Met Gala.

Morgan a apreciat că jucătoarea niponă s-a prezentat la acest eveniment doar pentru a atrage atenția asupra ei. Asta după ce în ultimul an s-a plâns de faptul că nu poate face față întrebărilor răutăcioase ale jurnaliștilor de la conferințele de presă. Spre deosebire de Emma, despre care englezul a spus că este „mereu zâmbitoare”.

Și, dacă tot vorbim despre falsitate, starul tenisulului mondial, Naomi Osaka, a stat tot anul să se plângă și să plângă, aruncând rachetele, cu tantrumurile sale pe terenurile de tenis și acuzând presa pentru forma sa slabă și problemele mentale.

Și totuși, seara trecută, ea s-a ridicat, la fel de înfricoșătoare ca întotdeauna, pentru a defila în fața presei și lumii întregi, într-o ținută revoltătoare Louis Vuitton, care parcă țipa ‘Vreau atenție!”, a spus Piers Morgan, citat de Express.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe