De la Novak Djokovic cu dragoste pentru Emma Răducanu. Cum a felicitat-o sârbul pe câștigătoarea de la US Open

Dragos Stefanescu 15.09.2021, 09:03
De la Novak Djokovic cu dragoste pentru Emma Răducanu. Cum a felicitat-o sârbul pe câștigătoarea de la US Open

Emma Răducanu a devenit într-un timp scurt noul star al tenisului mondial. După câștigarea turneului de la US Open cota tinerei sportive a explodat. În urma performanței sale extraordinare Emma Răducanu a primit nenumărate mesaje de felicitare. Însă mesajul de la Novak Djokovic a fost cu totul special.

Mesajul de la Novak Djokovic pentru noua stea a tenisului

Emma Răducanu (18 ani) a reușit să câștige turneul de US Open într-o manieră senzațională. Performanța tinerei sportive este cu adevărat remarcabilă. Răducanu este prima jucătoare din istorie care vine din calificări și câștigă un turneu de Grand Slam. Succesul său de la turneul american a fost îndelung comentat și apreciat de întreaga suflare a sportului alb.

Mesajele de felicitare la adresa Emmei Răducanu nu au contenit să apară. Însă mesajul de la marele Novak Djokovic este cu siguranță extrem de important pentru sportiva britanică. După ce a pierdut finala masculină în fața rusului Daniil Medvedev, Djokovic a dorit să-i felicite pe câștigătorii de la US Open 2021. În mesajul său, sârbul a avut cuvinte extrem de măgulitoare la adresa Emmei Răducanu pe care o consideră ”fantastică”.

Felicitări ambilor campioni! O poveste uimitoare pe tabloul feminin, unde două adolescente au jucat finala. Emma, ești fantastică! Daniil, tu meriți cu prisosință primul titlu de Grand Slam”, a scris Novak Djokovic, pe Instagram.

Duelul adolescentelor din finala US Open

Turneul de la US Open 2021 va rămâne în istoria tenisului mondial. Finala turneului american a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. În ultimul act s-au înfruntat două tinere sportive care au uimit prin prestațiile lor. Leylah Fernandez ( 19 ani) și Emma Răducanu (18 ani) au fost protagonistele finalei de la US Open 2021. Cele două au oferit un spectacol de gală dovedind o maturitate sportivă ieșită din comun, în ciuda vârstei lor. După un meci foarte disputat, Emma Răducanu s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, reușind să intre în istorie prin performanța ei. După meci, britanica nu și-a putut ascunde bucuria dar și satisfacția în urma succesului obținut.

Leylah este un talent incredibil care a reușit niște performanțe impresionante săptămâna aceasta. Știam că trebuie să mă concentrez cât de mult pot și au fost niște bătălii bune. Eu sunt mândră de cum am reușit să fiu acolo și să duc totul la bun sfârșit.

E ca un vis. Ai viziuni cu tine ieșind din cutie și sărbătorind cu toată lumea. Și acum asta chiar mi s-a întâmplat. Sunt foarte recunoscătoare pentru echipa mea pe care o am aici cu mine și echipa mea de acasă și pentru fiecare persoană care m-a susținut în această călătorie.

Dacă cineva mi-ar fi spus că aveam să câștig, nu cred că aș fi crezut. La început venisem fresh de la examene, am avut trei săptămâni de exersat. Am construit fiecare meci, fiecare câștig, am o experiență incredibilă. În a doua săptămână nu-mi venea să cred ce mi se întâmpla. Îmi era foame, munceam din greu, nu prea aveam timp liber. Și apoi în ziua cea mare, cu fiecare meci construiam încredere și totul a venit la mine în ziua cea mare, acumularea de tot ce am învățat în ultimele săptămâni”, a spus Emma în cadrul conferinței de presă de după finala de la US Open.

Urmăriți Playsport.ro și pe