Mino Raiola, operat de urgență. Motivul pentru care impresarul a fost internat în spital, o enigmă

Robert Zanfir / 12.01.2022, 17:35
Mino Raiola, operat de urgență. Motivul pentru care impresarul a fost internat în spital, o enigmă

Mino Raiola (54 de ani) a fost internat la Spitalul San Raffaele din Milano. Agentul a fost operat și este sub observație, dar starea sa de sănătate este o adevărată enigmă pentru presa din Italia.

Mino Raiola este unul dintre cei mai cunoscuți impresari din lumea fotbalului. Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma, Matthijs de Ligt sau Erling Haaland sunt câteva nume mari de jucători reprezentați de celebrul agent.

Mino Raiola, operat de urgență. Motivul pentru care impresarul a fost internat în spital, o enigmă

Controversatul impresar are probleme de sănătate. Potrivit celor de la Gazzetta dello sport, acesta a fost internat de urgență în Italia.

Din primele informații oferite de presa din locală, Mino Raiola trăiște clipe grele în aceste momente.

Mino Raiola a fost operat de urgență la Spitalul San Raffaele din Milano și a fost pus sub observație. Totuși, starea sa de sănătate și cauzele problemelor medicale sunt un adevărat mister.

Mino Raiola, întâlnire cu Barcelona

Mino Raiola ar avea programată o întâlnire cu Barca săptămâna viitoare, în legătură cu un posibil transfer al norvegianului Erling Haaland la clubul catalan.

Pactul dezvăluit de spaniolii de la Mundo Deportivo ar consta într-o înțelegere făcută între impresarul Mino Raiola și președintele Juan Laporta.

Potrivit înțelegerii respective, dacă FC Barcelona va reuși să strângă banii necesari pentru cumpărarea lui Haaland până la vară, catalanii vor avea prioritate în fața celorlalte cluburi.

Confesiunile lui Mino Raiola: „Sunt gras și scund, dar merg la război pentru jucătorii mei”

Mino Raiola (54 de ani) a dezvăluit câteva din metodele sale de negociere. Cea mai puternică lecție a agentului? Dacă un impresar poate obține un comision, acela este cu siguranță Mino Raiola.

Sunt gata oricând să merg la război pentru jucătorii mei. Sunt gata să fac orice, așa cum aș face pentru propriii mei fii.
Directorii sportivi mă urăsc? Cum așa? Nu am stat niciodată cu o armă pe masă la negocieri. Eu doar știu foarte bine ce valoare au fotbaliștii mei și de ce au nevoie cluburile. Dacă ei mă urăsc, atunci acesta este cel mai mare compliment pentru mine. Înseamnă că fac bine ceea ce fac.

Iubesc scandalurile. Nu o să mă vedeți niciodată la costum și cravată. Nu sunt eu acela. Eu sunt scund și gras
Mino Raiola.