„Minunea blondă” a venit la Dinamo! Mircea Rednic dă o mare lovitură la nivel de imagine

Bordei Radu 14.10.2021, 13:00
„Minunea blondă” a venit la Dinamo! Mircea Rednic dă o mare lovitură la nivel de imagine

Suporterii lui Dinamo mai au și vești bune, „câinii” au dat o lovitură importantă. Nu este vorba de un transfer care să ajute de pe teren echipa lui Rednic. Dar este o mutare importantă pentru imaginea clubului, dar și pentru suporteri. Una din fostele glorii vine să dea o mână de ajutor echipei, în aceste momente grele.

Nu este vorba de Ionel Dănciulescu, care a preferat să continue proiectul în care este implicat. Dar este vorba tot de un fost mare atacant dinamovist, un fotbalist care a ajuns un nume important la nivel european. Florin Răducioiu a acceptat provocarea lansată de Mircea Rednic și s-a întors în Ștefan cel Mare.

„Minunea blondă” a venit acasă! Dinamo l-a convins pe fostul atacant să vină să îl ajute pe Mircea Rednic

„Mulți sunt dinamoviști din vorbe, dar de ajutat nu o fac” este una din durerile lui Mircea Rednic. Acesta a cerut mereu altor foste glorii ale alb-roșiilor să vină să se alăture proiectului de salvare al clubului. De aceea, conducerea clubului a și încercat să întărească partea administrativă cu foști jucători importanți.

Ionel Dănciulescu și Marius Niculae au fost pe lista lui Mircea Rednic și Iuliu Mureșan. Cu toate acestea, nu s-a reușit să se ajungă la o înțelegere. Dar dinamoviștii au reușit să dea o lovitură importantă, în această direcție. L-au convins pe Florin Răducioiu, fostul atacant al Milanului și Bresciei să se alăture.

Eu îl vreau pe Răducioiu la echipă, am șim vorbit cu el. Ne-am întâlnit, am avut mai multe discuții. Acum rămâne să se vadă și cu domnul Mureșan. A acceptat oferta noastră, acum rămâne să vină ca director sportiv, manager, ce dorește el. Mă bucur că a acceptat. Am discutat și cu Ionel Dănciulescu, dar l-am înțeles, nu este nicio problemă, a comentat Mircea Rednic, la conferința de presă

Mai rămâne Mircea Rednic antrenor? Dario Bonetti dorește să se întoarcă

În timp ce Mircea Rednic pregătește meciul cu Gaz Metan, Dinamo are probleme cu omul care l-a precedat. Îndepărtat după umilința cu FCSB, Dario Bonetti nu acceptă decizia și a dat clubul în judecată. Fostul antrenor al „câinilor” a trimis o cerere către Tribunalul București prin care cheamă SC Dinamo 1948 SA în judecată, contestând rezilierea unilaterală a contractului de către administratorul judiciar.

Avocații italianului au comunicat instanței că articolul invocat de Zăvăleanu „nu se regăsește în situația prezentă” și solicită anularea măsurii denunțării contractului cu tot cu consecințele de rigoare