”Minunile țin trei zile. E ușor să critici”. Reacție directă după ce Dinamo a remizat cu FCU Craiova, în Cupă

Ioan Valentin Oprea 27.09.2023, 17:46
”Minunile țin trei zile. E ușor să critici”. Reacție directă după ce Dinamo a remizat cu FCU Craiova, în Cupă

După ce s-a declarat nemulţumit de evoluţia „câinilor roşii” din partida de campionat cu FCU Craiova, scor 0-1, Andrei Nicolescu a revenit la gânduri mai bune faţă de trupa pregătită de Ovidiu Burcă.

La câteva zile după eşecul din Superligă cu oltenii, Nicolescu a vorbit în termeni negativi despre jocul alb-roşiilor. Administratorul special al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare a transmis atunci că vrea mai multă agresivitatea din partea lui Ahmed Bani şi a celorlaţi coechipieri ai săi şi a subliniat că echipa suferă cumplit pe faza de atac.

„Am părut a fi căţei”, a fost una din afirmaţiile lui Nicolescu care a inflamat spiritele în vestiarul lui Dinamo. În urma remizei din Cupă, 1-1, cu aceeaşi FCU Craiova, oficialul grupării alb-roşii şi-a schimbat radical discursul.

Nicolescu cere răbdare

Nicolescu precizează că echipa lui Burcă se află în creştere şi le-a transmis fanilor că e necesar să aibă răbdare cu Ghezali şi compania. Administraorul special de la Dinamo mai completează că nu criticile sunt cele care vor ajuta clubul din Ştefan cel Mare să revină la gloria de altădată, ci soluţiile pe termen lung şi investiţiile serioase sunt cele care vor readuce echipa în prim-planul fotbalului românesc.

Bravo Dinamo! Bravo Ovidiu!  Evident că rezultatul din seara asta nu e 100% cel așteptat.Nu e o minune. Voiam toti victoria. Doar victoria! Am realizat “doar” un progres. Construim. Pas cu pas. Nu vom vedea, curând, minuni, însă am încredere că vom realiza, împreună, progrese”, a scris Nicolescu, pe contul său de Facebook.

Acţionarul Red & White îi asigură pe jucători că vor avea parte de întreaga lui susţinere în continuare, însă a ţinut, pe de altă parte, să evidenţieze că drumul lui Dinamo spre elită va fi unul anevoios şi de durată. Nicolescu a dorit, de asemenea, să le mulţumească suporterilor că au fost lângă echipă în toată această perioadă dificilă şi i-a rugat pe aceştia să îi susţină pe alb-roşii şi pe mai departe, indiferent de rezultate.

Minunile tin, uneori, doar trei zile, progresele sănătoase asigură performanţa pe termen lung. E ușor să critici. E greu să fii lângă echipă la greu! Dar e singurul drum adevărat. Suporterii știu cel mai bine!”, a concluzionat Nicolescu.    

Urmăriți Playsport.ro și pe