Mircea Badea se compară cu Zlatan Ibrahimovic. Cum a reacționat cea mai bună prietenă a lui Carmen Brumă când l-a văzut la bustul gol pe prezentator

Catinca Giosanu 09.08.2023, 12:55
Mircea Badea se compară cu Zlatan Ibrahimovic. Cum a reacționat cea mai bună prietenă a lui Carmen Brumă când l-a văzut la bustul gol pe prezentator

Mircea Badea este fan declarat al jucatorului de fotbal Zlatan Ibrahimovic. Controversatul jurnalist a postat mai multe imagini în care îşi arată fizicul de invidiat. El a îndrăznit să se compare cu fotbalistul suedez de origine bosniaco-croată. Cum au reacționat fanii realizatorului tv, aflați în paragrafele de mai jos.

Mircea Badea, comparat cu Zlatan Ibrahimovic

Mircea Badea s-a comparat cu legendarul fotbalist Zlatan Ibrahimovic. El a postat pe Instagram o imagine în care apare la bustul gol, iar alături de aceasta a atașat o fotografie cu suedezul care s-a retras din cariera de fotbalist după mai bine de 20 de ani de succes.

Ai, n-ai mingea, dai la poartă!”, a scris prezentatorul tv, în dreptul fotografiei.

Cum a reacționat cea mai bună prietenă a lui Carmen Brumă

Iată cum a reacționat cea mai bună prietenă a lui Carmen Brumă când l-a văzut la bustul gol pe prezentatorul tv:

Binesss, Ce! 🔥🔥🔥”, a scris Adina Halas, în dreptul imaginii publicate de partenerul de viață al celei mai bune prietene a ei.

Ce a avut de spus Mihai Gâdea despre comparația pe care a făcut-o Mircea Badea

Mihai Gâdea a avut și el o reacție printre comentariile scrise de internauți. Omul de televiziune nu s-a putut abține și i-a lăsat un mesaj colegului său de breaslă.

Înnebunesc🤯 ”, a reacționat realizatorul de programe de televiziune.

Motivul pentru care Carmen Brumă nu se căsătorește cu Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu solid și apreciat de peste 25 de ani. Vedeta a lăsat de fiecare dată să se înțeleagă că este fericită alături de realizatorul tv. Cu toate acestea, ea nu are planuri de măritiș.

N-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul”, a povestit Carmen Brumă, conform Unica.

Urmăriți Playsport.ro și pe