Mircea Lucescu, înapoi în Giulești. Cum a recționat „Il Luce” când a intrat pe noua arenă a Rapidului

Giosanu Catinca 24.03.2022, 19:27
Mircea Lucescu, înapoi în Giulești. Cum a recționat „Il Luce” când a intrat pe noua arenă a Rapidului

Mircea Lucescu, tehnician care s-a vindecat recent de Covid-19, a revenit pe noua arenă a Rapidului. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev a fost vizibil emoționat. Cum a reacționat ”Il Duce” în momentul în care a ajuns pe Stadionul Giuleşti.

Derby-ul Rapid – Poli Timișoara, aşteptat cu nerăbdare de Mircea Lucescu

Mircea Lucescu așteaptă cu mare nerăbdare meciul dintre Rapid și Poli Timișoara, programat pe 26 martie. Tehnicianul s-a emoționat când a intrat pe noul Stadion Giuleşti. El nu mai călcase pe iarba din Giulești de la amicalul Dinamo – Şahtior Doneţk.

Celebrul antrenor le-a transmis un mesaj emoționant fanilor Rapidului de pe noua arenă.

Ceva care mi-l doream foarte tare, încă din perioada aia. Astăzi îmi aduc aminte cum dădeam cu T-urile apa de pe teren. Când îngheţa trăgeam prelatele alea pe care le cumpărase Copos ca să curăţăm terenurile. Acum nu va mai fi nevoie. E unul dintre cele mai frumoase stadioane, familiale…primitoare.”, a transmis Mircea Lucescu, într-o intervenție la Rapid TV.

”Nu mai e loc de injurii”

Cea mai mare dorință a sa este ca suporterii recalcitranți să nu cumva să ajungă să arunce cu obiecte pe terenul din Giulești. El a lăsat să se înțeleagă că ține de cei șapte ani de acasă să îți controlezi emoțiile. Știe însă cât de greu le este suporterilor să se stăpânească.

Tribunele sunt foarte aproape de teren, să sperăm că nu vor arunca pe teren cu obiecte. Odată cu stadionul ăsta, care e un semn de civilizaţie, şi partea mai dificilă a suporterilor să se stăpânească. Stadionul poate să contribuie foarte mult la educaţia sportivă a suporterilor. Nu mai e loc de injurii.

E plăcut să vii aici, e ca la teatru. Şi aşa e teatrul aproape, dar acum nu se mai vede. Acest stadion va face ca echipa să crească, ca atare. Vor simţi alte responsabilităţi față de cele pe care le-au avut până acum.”, a mai spus tehnicianul, după ce a vizitat noua arenă din Giulești.

Urmăriți Playsport.ro și pe