Mircea Lucescu, plecăciune în fața suporterilor lui Dinamo după ultima realizare a acestora: „Nu pot decât să le mulțumesc”

Gabriel-Alexandru Ioniță 21.11.2021, 19:15
Mircea Lucescu, plecăciune în fața suporterilor lui Dinamo după ultima realizare a acestora: „Nu pot decât să le mulțumesc”

Mircea Lucescu a comentat ultima realizare a fanilor dinamoviști din programul DDB în încercarea lor de a rezolva problemele financiare ale clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Aceștia au lansat oficial primul marketplace din România dedicat unei echipe de fotbal, denumit Dinamo Win.

Mircea Lucescu, încântat de ultimul demers al fanilor lui Dinamo în încercarea lor de a salva clubul din punct de vedere financiar

Antrenorul lui Dinamo Kiev a ținut să le mulțumească suporterilor pentru toate eforturile făcute de ei pentru salvarea echipei sale de suflet. De asemenea, „Il Luce” și-a arătat încrederea legată de șansele de reușită ale celor două proiecte, respectiv Program DDB și Dinamo Win.

E un proiect extrem de interesant, benefic pentru Dinamo, pentru suporteri, pentru jucători, pentru toată lumea. E un semn că Dinamo se strânge din nou și în scurt timp va reuși să treacă peste această perioadă extrem de dificilă. Sper să vedem și stadionul ăla pe care ni-l promit de atâta timp și atunci cu siguranță va fi cu totul altă atmosferă.

Suporterii au fost cei care au reușit să mențină această echipă la nivelul primei divizii. Echipele foste departamentale au trecut prin momente foarte grele. Cei care n-au lăsat echipă să dispară au fost suporterii. Nu pot decât să le mulțumesc pentru sprijinul lor și sunt convins că în continuare vor da dovadă de mare dragoste pentru Dinamo. Cu ajutorul lor, sunt sigur că Dinamo va reveni acolo unde își merită locul”, a spus Mircea Lucescu.

Cum va funcționa concret platforma Dinamo Win

La evenimentul de lansare a platformei Dinamo Win au participat suporteri dinamoviști. Dar și câteva nume legendare din istoria „câinilor”. Printre acestea s-au numărat Costel Orac, Florin Răducioiu, Mircea Rednic, Ionel Dănciulescu, Florin Marin, Bogdan Stelea și Giani Kiriță, care chiar a avut rolul de maestru de ceremonii în cadrul acestui eveniment.

Fostul fundaș central al lui Dinamo și-a arătat de asemenea încrederea referitoare la șansele de reușită al acestui proiect. De asemenea, Kiriță a dezvăluit ce rol va avea el în cadrul acestuia și cum vor funcționa lucrurile în linii mari.

Am încredere totală că putem ajuta clubul. E datoria noastră, a dinamoviștilor, să ne implicăm. Trebuie să ne unim. Dinamo are nevoie de bani. Dinamo are nevoie de susținere. Eu voi fi legătura dintre suporteri și platformă. Oamenii vor vedea că încasările se vor duce în club.

Vor intra foarte mulți bani în club. Dinamo are nevoie de bani pentru cumpăra jucători de valoare și de reveni unde a mai fost. Suntem într-o situație complicată, dar cred că în acest retur vor începe să câștigăm meciuri. Jucătorii trebuie să-și dea seama că se fac eforturi mari din afară. Trebuie să înceapă să câștige meciuri. Măcar să ne menținem pe linia de plutire”, a spus și fostul fotbalist al lui Dinamo.

Concret, 50% din sumele tranzacționate pe platforma de tip marketplace Dinamo Win vor intra în conturile clubului. Pe aceasta se vor putea achiziționa de la produse electrocasnice și IT până la articole de îngrijire personală, articole sportive și chiar produce alimentare.

O legendă a lui Dinamo vine să ajute la salvarea echipei. „Refuz să cred că vom retrograda”

Urmăriți Playsport.ro și pe