Mircea Lucescu se ține de cuvânt. Trimite o echipă întreagă la Dinamo. Mesajul primit de Flavius Stoican dinspre Dinamo Kiev

Robert Zanfir / 28.12.2021, 16:14
Mircea Lucescu se ține de cuvânt. Trimite o echipă întreagă la Dinamo. Mesajul primit de Flavius Stoican dinspre Dinamo Kiev

Mircea Lucescu nu se dezminte. Antrenorul lui Dinamo Kiev i-a transmis lui Flavius Stoican că poate alege câți jucători vrea, dintr-o listă de 12 fotbaliști.

Mircea Lucescu tocmai a fost ales antrenorul anului din Ucraina. Fostul mare jucător al lui Dinamo și al naționalei nu uită însă de unde a plecat. Il Luce le întinde o mână de ajutor dinamoviștilor, în încercarea acestora de a se salva de la retrogradare.

Mircea Lucescu se ține de cuvânt. Trimite o echipă întreagă la Dinamo. Mesajul primit de Flavius Stoican dinspre Dinamo Kiev

Dinamo este într-un moment crucial al existenței. Clubul tocmai a încheiat un an dezastruos, iar schimbarea neașteptată de pe banca tehnică a tulburat și mai mult apele în Ștefan cel Mare. În plus, fanii-acționari au pus piciorul în prag și au transmis un avertisment pentru Flavius Stoican.

Înlocuitorul lui Mircea Rednic a alcătuit deja o listă de 10 jucători care vor părăsi echipa. Tehnicianul va avea însă de unde alege.

Mircea Lucescu le întinde câinilor o mână de ajutor. Il Luce îi va pune la dispoziție lui Flavius Stoican un lot de 12 jucători din care va putea alege.

E un om care vrea să ajute, dar, la fel de adevărat, a fost realist: «Flavius, important e ce îţi doreşti tu, ca antrenor».

Are o listă de 12 jucători, dar eu dintre cei 12 trebuie să aleg ce ne trebuie nouă, dacă ne ajută,
Flavius Stoican, pentru ProTV.

Cei 10 jucători de care vrea să se despartă Flavius Stoican sunt Cristi Nica, Petar Gluhakovic, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic, Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu.

PCH pune piciorul în prag

Peluza „Cătălin Hîldan” a ieșit din tăcere și a postat un mesaj prin care le cere lui Iuliu Mureșan și lui Flavius Stoican să facă publică strategia pe care o vor urma.

Fanii nu agreează lipsa de comunicare în care s-a afundat clubul după demiterea lui Mircea Rednic și instalarea lui Flavius Stoican.

„În atenția domnilor Mureșan și Stoican! Vă rugăm, nu ne confundați! Nici pe noi cu suporterii altor echipe la care ați activat în trecut, nici pe Dinamo cu alte cluburi de rând.

A trecut mai bine de o săptămână de când Dinamo are antrenor, însă acesta nu a fost văzut și nici auzit de vreun suporter. În fotbalul mare, un astfel de comportament este de neconceput! Spre exemplu, Xavi a semnat cu Barcelona și în maxim 30 de minute era în conferința de presă pentru a-și anunța intențiile. Pentru că asta înseamnă respect pentru suporteri.

Faptul că la Dinamo de mai bine de o săptămână se tace, ni se pare un lucru de prost augur. Iar, dacă nu aveți un minim de respect pentru suporterul dinamovist, să dialogați cu el, să vă prezentați pe voi și ideile voastre, atunci Asociația «Peluza Cătălin Hîldan», în calitate de acționar al lui Dinamo vă somează public să o faceți!”, este comunicatul celor de la PCH.

Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte din 21 de etape. Câinii au un program extrem de dificil în debutul noului an. FC Argeș, FCSB, Botoșani, Universitatea Craiova și UTA sunt primele adversare din 2022.