Mircea Rednic a negociat cu șefii lui Dinamo cumpărarea acțiunilor. Suma uriașă pe care o cere Șerdean

Olteanu Ștefan 28.06.2022, 21:12
Mircea Rednic a negociat cu șefii lui Dinamo cumpărarea acțiunilor. Suma uriașă pe care o cere Șerdean

Mircea Rednic s-a întâlnit, sâmbătă, la Cluj, cu Dorin Șerdean și a negociat cumpărarea acțiunilor de la Dinamo. „Puriul” a dezvăluit discuția pe care a avut cu șeful echipei din „Ștefan cel Mare” și a transmis că prețul care i-a fost solicitat nu a fost unul exagerat. Însă, altceva l-a speriat pe Rednic și a dus la blocarea negocierilor.

„Vrea să își recupereze banii pe care i-a dat lui Cortacero”. Mircea Rednic a negociat cu șefii lui Dinamo cumpărarea acțiunilor

Mircea Rednic nu poate să stea departe de Dinamo, iar prin intermediul unei reacții oferite în direct, la TV, fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” a dezvăluit că a negociat cu șefii „câinilor” cumpărarea acțiunilor.

Discuțiile au avut loc la Cluj-Napoca, între Rednic și Dorin Șerdean, deținătorul pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo. Șerdean deține 72,8758% din Dinamo, prin intermediul firmei Lotus, pe care a preluat-o de la spaniolul Pablo Cortacero.

Acesta își dorește să renunțe la acțiuni și solicită aceeași sumă de bani pe care i-ar fi acordat-o lui Cortacero, 500.000 de euro. Însă, nu cei 500.000 de euro îl sperie pe Rednic, ci datoriile de peste 7.000.000 de euro pe care le are clubul:

Sâmbătă m-am întâlnit, la Cluj, cu Șerdean, să văd care e situația, să văd ce acte are. Omul a fost clar, vrea să-și recupereze banii pe care i-a dat lui Cortacero. A dat 500.000 de euro pe acțiuni. Dacă primește banii, renunță la acțiuni. Problema e că după ce preiei acțiunile astea, sunt datorii mari. Bineînțeles că știu ce datorii sunt, peste 7 milioane de euro”, a declarat Mircea Rednic, la TV Digi Sport.

Atacuri dure în direcția lui Răzvan Zăvăleanu. „Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”

În continuare, „Puriul” a explicat că nu își poate asuma datoriile uriașe pe care le-a adunat Dinamo sub conducerea ultimei administrații și în același timp nu s-a ferit să arate cu degetul către Răzvan Zăvăleanu.

Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!

Îl văd pe administratorul judiciar care vorbește… De când a venit el, bugetul a crescut, datoriile sunt mult mai mari față de momentul în care el a preluat echipa. El n-are nicio experiență. Dacă Rednic era la Dinamo, nu se ajungea în situația asta. Nici eu nu am avut apă la club în perioada mea, dar nu m-am plâns, am rezolvat situația”, a mai adăugat Rednic.

Previziune cruntă pentru Dinamo. Ajungerea în Liga a 4-a, inevitabilă

Rednic e convins că Dinamo nu mai poate ieși din situația dramatică în care se află. Potrivit previziunii făcute de „Puriu”, deznodământul echipei retrogradate în Liga 2 este clar: falimentul!

Eu cred că s-a vrut retrogradarea lui Dinamo. Ca să scapi de datorii, trebuie să falimentezi și să ajungi în Liga 4… Văd că nu apar cei care decid din DDB, Bucurică, Tararache, Anghel.

Să apară să spună ce au făcut cu banii!”, a încheiat Rednic.

Declarațiile lui Mircea Rednic vin la doar o zi după ce șefii clubului din „Ștefan cel Mare” au făcut precizări importante pe Facebook și au transmis că falimentul nu este luat în calcul.