Mircea Rednic a răbufnit și anunță noi „tăieri de capete”. Dinamo a suferit încă o înfrângere dureroasă

Moldoveanu Camelia / 16.12.2021, 20:39
Mircea Rednic a răbufnit și anunță noi „tăieri de capete”. Dinamo a suferit încă o înfrângere dureroasă

CS Mioveni a reușit să învingă Dinamo, scor 2-1. Echipa lui Mircea Rednic nici nu a prins bine aripi după 1-0 cu Chindia Târgoviște și s-a văzut în fața unui nou eșec. „Puriu” anunță schimbări radicale în lotul său. De celalalt parte, antrenorul Alexandru Pelici consideră ca are cea mai frumoasă echipă.

Mircea Rednic a anunțat „curățenia” la Dinamo. Deian Sorescu este pe „lista neagră”

Mioveni a bifat cea de-a cincea victorie, în timp ce Dinamo a încasat înfrângerea cu numărul 14. Mircea Rednic a ajuns la capătul răbdărilor și a răbufnit după meci. „Puriul” anunță „curățenia” printre „câinii” roșii. Deian Sorescu este și el pus pe lista celor care urmează să părăsească „Groapă”.

Aici a fost o greșeală individuală. Nu ai voie să faci așa ceva. Ce căuta el acolo pe 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Târgoviște. Nu e păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi? Am fost obligat să schimb, că nu am multe soluții. Noi am pierdut, nu că cei de la Mioveni au avut cine știe ce ocazii.

Noi am avut 3 puncte și nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare, și la jucători cu experiență. Sunt foarte supărat, nu e prima greșeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puțini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua.

Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat șansă, ați văzut. Unii pe care i-am adus deja și-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câștigi un duel, nu ai ce căuta aici.

Asta e viața. Eu n am ce să le fac. Tu trebuie să demonstrezi ca poți rămâne aici. O să plece cei care n-au demonstrat că pot să rămână aici. Nu știu! (n.r. Dacă pleacă sau rămâne Deian Sorescu) Telenovela asta Deian. Dacă o să aibă o ofertă interesantă pentru el și club o să plece sigur.”, a declarat Mircea Rednic.

Alexandru Pelici, în culmea fericirii: „Ce avem noi nu au multe echipe din Liga 1”

De cealaltă parte, antrenorul CS Mioveni și-a felicitat jucătorii pentru victoria în fața „câinilor roșii”. Alexandru Pelici consideră că are o echipă specială, unită, care dă totul pe teren.

Astăzi am fost o familie. Am fost împreună, am suferit împreună. Îmi felicit jucătorii. Ne doream să oferim o victorie suporterilor noștri. Mă bucur pentru băieții ăștia minunați. Nu mai suntem nici pe ultimul loc la goluri marcate. Suntem bucuroși, fericiți. Urmează un meci la fel de greu și mergem la Craiova să luăm puncte. Mă bucur. Azi am fost o familie și dedic victoria familiei CS Mioveni și familiei mele de acasă. Băiețelului meu care s-a rugat în această seară. Ce avem noi nu au multe echipe din Liga 1. Avem un grup unit. Avem suflet. Ne mai trebuie doar 3-4 jucători de valoare. Dinamo are jucători cu valoare mare. Se vede experiența lui Sorescu. Au jucat cu Sorescu și Torje din primul minut, jucători cu experiență care pot face diferența. ”, a spus Alexandru Pelici.