Gigi Becali, răspuns final în transferul lui Deian Sorescu: „Dinamo să înțeleagă un lucru”

Robert Zanfir 16.12.2021, 16:29
Gigi Becali, răspuns final în transferul lui Deian Sorescu: „Dinamo să înțeleagă un lucru”

Gigi Becali a declarat că nu mai este interesat de transferul lui Deian Sorescu. Mircea Rednic l-a pus pe lista de transferuri, dar Dinamo i-a mărit recent prețul la 1 milion de euro și 20% din drepturi.

Gigi Becali rămâne foarte activ pe piața transferurilor. Patronul FCSB a anunțat după victoria cu Rapid, 3-1, că Budescu poate pleca dacă nu își schimbă atitudinea. În plus, omul de afaceri l-ar putea pierde și pe Florin Tănase, intens curtat de mai multe echipe.

Gigi Becali, răspuns final în transferul lui Deian Sorescu: „Dinamo să înțeleagă un lucru”

Gigi Becali are și o listă de veniri, din care fac parte David Miculescu, de la UTA, dar și Nicolae Păun, de la Sepsi.

Latifundiarul nu mai pare, însă, interesat de Deian Sorescu. Fundașul tocmai a fost scos la vânzare de cei de la Dinamo, care i-au mărit prețul de transfer de la 500 de mii de euro, cât ar fi vrut fanii acționari, la 1 milion de euro plus 20% din drepturi.

„Nu știu ce să zic despre Sorescu. Să le dea Dumnezeu multă sănătate, nu mă mai interesează. Ei să înțeleagă un lucru. La mine e vorba de moment.

Asta nu a înțeles nici Iftime de la Botoșani. I-am dat 500.000 pe Chindriș, a refuzat, a spus că vrea să ia mai mult. A spus că vrea 1 milion. Şi l-a dat cu 50.000. Să fe sănătoși”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Gigi Becali a fost interesat de Deian Sorescu la începutul acestui sezon și chiar a înaintat o sumă de 750 de mii de euro. Dinamo a refuzat atunci, încurajată de ofertele pe care jucătorul le avea, dar și de forma excelentă a acestuia.

Dumitru Dragomir: Deian Sorescu poate ajunge în Anglia

Dumitru Dragomir a declarat la Playsport Live că Deian Sorescu ar putea juca în Premier League.

„Sorescu ar merge titular și în campionatul Angliei, dar numai pe un sigur post. Numai fundaș drept. Are capacitate de efort ieșită din comun, are viteză, are forță în picioare.

Dacă îl dă cu 500 de mii, Becali mâine îl cumpără. Dau eu 500 de mii și îl dau lui Becali și dacă nu îl vinde cu 5 milioane, să îmi ziceți ce vreți.

Dar una e să îl vinzi acum de la Dinamo și alta e să îl vinzi de la FCSB”, a mai spus Dumitru Dragomir la Playsport Live.

7 goluri și un assist are Deian Sorescu în cele 19 meciuri jucate pentru Dinamo în acest sezon

Urmăriți Playsport.ro și pe