Mircea Rednic nu îi iartă nici acum pe jucători. „Liderii sunt cei care decid meciuri, ei sunt plătiți să joace”

Bordei Radu 12.12.2021, 23:04
Mircea Rednic nu îi iartă nici acum pe jucători. „Liderii sunt cei care decid meciuri, ei sunt plătiți să joace”

Mircea Rednic nu a rămas dator, după ce în presă s-a aflat că o parte din liderii vestiarului s-au plâns de el. Antrenorul a primit însă încredere totală din partea conducerii și a celor de la DDB. Așa că antrenorul este decis să continue să taie în carne vie.

Cosmin Matei și Steliano Filip au fost trimiși deja la echipa secundă, iar Rednic așteaptă o reacție de la restul jucătorilor. Mai ales că Dinamo a ajuns pe ultimul loc. Clinceniul a câștigat ultimele două etape, iar „câinii” au devenit „lanterna roșie” a Ligii 1.

Mircea Rednic nu mai vrea să audă de plângerile fotbaliștilor. „Arătați pe teren că sunteți lideri”

Ședința făcută de șefi cu Mircea Rednic a mai liniștit lucrurile la Dinamo. Criticat de mai mulți fotbaliști vechi, antrenorul a fost anunțat de conducere că are toată încrederea. Și „puciul” jucătorilor a fost dejucat.

Nu mai vreau să dau explicații pentru deciziile mele, mereu aud de nemulțumirile jucătorilor. Îmi asum tot ce fac, nu este o problemă, sunt jucători care nu dau randament, este normal să nu joace. Au fost și probleme de indisciplină, așa că am luat o decizie, vom vedea dacă este cea bună. Suporterii au văzut și ei, sunt jucători de ceva timp și rezultatele sunt aceleași. Antrenoir au tot plecat, poate este momentul să răspundă și jucătorii.

Am tot auzit că liderii au probleme cu Rednic. Lideri sunt cei care fac diferența pe teren, altfel eu nu te consider lider. Dar am vorbit cu ei, mi-au zis că nu, apoi după meciul cu Clinceni aud alte lucruri. Ei sunt profesioniști, sunt plătiți să joace, nu să facă strategii. Eu le-am dat la toți șanse, dar nu se mai poate, a declarat Mircea Rednic

Obiectiv îndrăzneț pentru finalul de an. „Nu aruncăm prosopul”

Deși nu a mai bătut pe nimeni, Dinamo vrea cel puțin 5 puncte din meciurile cu Chindia, Mioveni și Farul. Mircea Rednic încă mai crede că situația poate fi întoarsă, mai ales că vor urma modificări la nivel de lot.

Nu am motive să aruncăm prosopul. Mai sunt atâtea meciuri de jucat, jucătorii sunt conștienți, știu că e o misiune grea. Dar, uite, rezultatul dintre craiova și Clinceni ne avantajează. Da, a trecut Clinceni înainte, dar Craiova rămâne aproape. Dacă bătea făcea 18 puncte. Așa mai sperăm, soluții vom găsi. În iarnă vom vedea dacă ajungem jucători. Oricum vor fi fotbaliști pregătiți, care vor avea timp să se antreneze cu noi, o să arătăm altfel, a concluzionat Rednic