„Mircea Rednic procedează foarte bine”. De ce crede Gheorghe Mihali că antrenorul va salva Dinamo

Bordei Radu / 19.10.2021, 19:37
„Mircea Rednic procedează foarte bine”. De ce crede Gheorghe Mihali că antrenorul va salva Dinamo

Fostul fundași din Ștefan cel Mare crede că Mircea Rednic procedează bine, când aduce jucători la echipă. „Câinii” încearcă din răsputeri să găsească fotbaliști valoroși, care să ajute echipa. Mai ales că echipa din „Ștefan cel Mare” este într-o situație foarte grea.

Dacă la începutul sezonului, echipa s-a bazat pe mulți tineri, dar această politică nu a adus rezultate. Este adevărat că gruparea nu putea efectua transferuri, de aceea a fost forțată să se bazeze pe mulți fotbaliști din pepiniera proprie. Noul antrenor are, însă, alte planuri.

„Mircea Rednic procedează bine, așa va salva echipa”. Gheorghe Mihali crede în proiectul noului antrenor

Rednic a anuțat, încă de când a fost înființat, că nu va mai acorda multe șanse fotbaliștilor care nu au confirmat. „Nu mai are nimeni răbdare, nici eu și nici fanii, trebuie schimbat ceva” a declarat Mircea Rednic. Și antrenorul a început deja să efectueze noi transferuri, pentru a întări echipa.

Rednic trebuie să aducă jucători, altfel nu are nicio șansă. Pe ăștia tineri, trebuie să integreze 2-3, pentru că nu ai timp, nu mai are sens să bagi 7-8 acum, că este în joc soarta echipei. E situația grea. Dar am încredere în Rednic, are experiență. Va mai aduce, cu siguranță, 2-3 jucători, o să o scoată la capăt, a declarat Gheorghe Mihali, la Playsport LIVE.

Florin Răducioiu este și el așteptat să vină să dea o mână de ajutor. „Minunea Blondă” va fi un plus pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Florin Răducioiu este un super băiat, are imagine bună, poate să ajute, să atragă sponsori. El merită să fie la Dinamo, este un nume uriaș, va atrage mult interes, a declarat Mihali

„Tinerii să mai aștepte, nici nu au avut șansă”. De ce nu crede Mihali că tinerii de la Dinamo pot ajuta echipa, în acest moment

New Dinamo se schimbă din nou, sub bagheta lui Mircea Rednic. Forțat de împrejurări, Dario BBonetti nu s-a putut baza decât pe jucători tineri, dar rezultatele au fost rele. Antrenor la Dinamo U19, Gheorghe Mihali nu crede că puștii lui Dinamo puteau face față la acest nivel, mai ales într-o luptă pentru salvare. Dacă echipa va crește, atunci o vor face și ei, este convins fostul fundaș.

Să îi puneți pe Bani, Amzar și alții alături de alți jucători foarte buni, care se bat la primele locuri. O să vedeți alt aport pe care îl aduc, altă încredere în forțele proprii. Contează și când ești promovat la echipa mare. Dacă intri să te bați la locul 11-12, este greu, e presiune mare, mai ales la Dinamo, a încheiat Mihali.