Mircea Rednic, scos din sărite de gafele portarilor: „Din trei poate fac unul bun”

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 23:46
Mircea Rednic, scos din sărite de gafele portarilor: „Din trei poate fac unul bun”

Viitorul a pierdut în etapa a 15-a din Liga 1, la Mediaș, împotriva lui Gaz Metan, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Baco, în minutul 48, după o gafă comisă de Tordai. Mircea Rednic are un start de mandat complet ratat la constănțeni. Are un singur punct din primele trei partide, în care a folosit de fiecare dată alt portar. Iar gafele comise de aceștia pur și simplu l-au exasperat pe fostul dinamovist.

„Am avut 3 meciuri, la fiecare am folosit alt portar. Am 3 portari, stau să mă gândesc că poate din 3 pot să fac unul bun, dar nu e numai vina lor. Am adus mingea în fața porții și nu am atacat cum ar fi trebuit mingiile. Nu am fost acolo nici ca prezență, ca număr de jucători. Am irosit foarte multe situații”, a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Mircea Rednic s-a supărat și pe adversari, care au tras de timp în repriza secundă: „La fiecare fază cădea câte unul: targă, cârcei”

Nu doar portarii săi l-au supărat pe Mircea Rednic. Antrenorul de la Viitorul le-a reproșat adversarilor numeroasele trageri de timp. De asemenea, s-a declarat nemulțumit de numeroasele probleme musculare pe care le acuză jucătorii săi.

„După gol am intrat în jocul lor, ei și-au urmărit interesul și au întrerupt foarte mult jocul. Aproape la fiecare fază cădea câte unul: targă, cârcei. Nu avem ce să reproșăm, nu trebuie să ne intereseze jocul adversarilor, problema a fost la noi. Au avut jumătate de ocazie și au înscris, nu e prima dată. Nu ai voie să faci greșeli de genul ăsta. Toată lumea e de vină, inclusiv antrenorul, pentru că nu am reușit să găsesc formula ideală.

E foarte greu, la fiecare meci a trebuit să schimb, au existat accidentări foarte multe, e inexplicabil să fie atât de multe probleme musculare. Sunt în perioada în care trebuie să evaluez lotul, jucătorii. Echipa suferă, nu mi se pare normal să existe atât de multe probleme. Jucătorii au făcut eforturi foarte mari în perioada asta, au probleme. Sper ca după vacanță să pun lucrurile la punct și să începem să adunăm puncte”, a mai spus Rednic pentru sursa citată.

În fine, Rednic i-a transmis lui Gheorghe Hagi că mai are nevoie de jucători: „Ne liniștim după acest meci și o să ne întâlnim să discutăm (n.r. – despre transferuri). Trebuie să aducem un plus, jucătorii care au venit nu au adus niciun plus! Poate Luckassen. Trebuie să avem concurență pe posturi”.

Urmăriți Playsport.ro și pe