Mircea Rednic taie în carne vie după eliminarea din Cupa României. Primul jucător care își face bagajele

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.10.2021, 12:05
Mircea Rednic taie în carne vie după eliminarea din Cupa României. Primul jucător care își face bagajele

Mircea Rednic a fost din nou extrem de supărat pe jucătorii săi după meciul pierdut cu FC Argeș pe teren propriu în optimile de finală ale Cupei României. La finalul partidei, „Puriul” s-a dezlănțuit în vestiar și le-a transmis jucătorilor săi că își bat joc de echipă cu prestațiile din ultima perioadă.

Mircea Rednic a anunțat că nu se va mai baza pe Constantin Nica

Mai mult, antrenorul lui Dinamo nu s-a rezumat doar la critici, ci a anunțat și măsuri concrete. El a lăsat de înțeles după meci că nu îi va mai acorda nicio șansă lui Constantin Nica după jocul pe care fundașul dreapta l-a arătat cu FC Argeș. Acesta a fost „implicat” în ambele goluri marcate de FC Argeș în poarta lui Mihai Eșanu.

În schimb, Rednic a subliniat că a fost convins de Cătălin Țîră, autorul golului dinamoviștilor, că merită să se mai bazeze pe el și pe viitor.

Ar trebui să jucăm doar 85 de minute, fără prelungiri. E vorba și de comunicare, sunt jucători cu experiență. Le-am spus, șanse ați avut toți aici. Am profitat de meciul ăsta și le-am dat șanse tuturor să joace.

Țîră a arătat că îi mai pot arăta o șansă. Celălalt (n.r. Constantin Nica), nu îl poți lăsa, la experiența ta, pe Latovlevici să se întoarcă. El, săracul, nu a mai jucat de doi ani. Nu avem ce să facem… Sunt mulți care sunt de 3-4 ani aici. Am plecat, am revenit și tot aici i-am găsit. Au fost împrumutați și au ajuns înapoi la Dinamo”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului.

Se pregătește deja aducerea înlocuitorului lui Constantin Nica

A treia „aventură” a lui Nica la Dinamo este cu atât mai aproape de final cu cât Rednic a anunțat și că în următoarele zile încearcă aducerea unui alt fundaș dreapta la echipă. Asta în condițiile în care „Puriul” a anunțat că își dorește să îl folosească pe Deian Sorescu într-o poziție ofensivă.

Aduc un fundaș dreapta, nu vedeți că nu am soluții? În afară de Sorescu nu am soluții. Nu știu cine va fi, o să vedeți. E nevoie. O să beneficiem și de pauza următoare a echipelor naționale și sper să putem să ii integrăm. Până în iarnă nu ai cum o readuci pe Dinamo. Nu ai cum să treci peste niște etape. Cei care vin nu au mai jucat din mai, au nevoie de timp să se adapteze”, a mai spus Rednic.

Care e atmosfera reală din vestiarul lui Dinamo. Constantin Nica a spus adevărul neștiind că este filmat