Mirel Rădoi a trimis primele convocări pentru meciurile cu Germania și Armenia. Cine a intrat pe lista preliminară

Bordei Radu / 17.09.2021, 14:16
Mirel Rădoi a trimis primele convocări pentru meciurile cu Germania și Armenia. Cine a intrat pe lista preliminară

Meciurile cu Germania și Armenia pot fi decisive pentru șansele tricolorilor de a prinde locul de baraj pentru Campionatul Mondial, de anul viitor. Partidele se vor disputa în luna octombrie, iar meciul de pe Arena Națională, cu Armenia, va fi crucial.

Selecționerul s-a grăbit și a trimis deja primele convocări, pentru stranieri. 21 de jucători au fost notificați de Federație. Pe lista finală de jucători se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de fotbaliști din Liga 1.

Lista preliminară anunțată de Mirel Rădoi, pentru duelurile cu Germania și Armenia. Răzvan Marin, este pe listă

Selecționerul pare să fi trecut peste conflictul cu Răzvan Marin. Mai ales după ce fotbalistul și-a cerut scuze publice față de Mirel Rădoi. Așa că jucătorul lui Cagliari se regăsește pe lista preliminară. Asta nu garantează că se va regăsi în lot, la final.

Lotul preliminar pentru meciurile cu Germania și Armenia

Portar: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0)

Fundași: Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone/Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1)

Mijlocași: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 20/1), Dennis Man (Parma/Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Marius Marin (Pisa/Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11)

Atacanți: Florin Andone (Cadiz/Spania, 25/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8)

Mirel Rădoi are speranțe la un rezultat bun și la meciul cu Germania

Imediat, după remiza cu Macedonia de Nord, Mirel Rădoi se declara optimist pentru meciurile din octombrie. România are nevoie de o victorie cu Armenia, dar selecționerul crede că tricolorii pot da lovitura și la Hamburg.

Indiferent de ce se va întâmpla la Hamburg, noi oricum trebuie să batem Armenia. Cu o victorie vom deveni favoriți la locul doi, deci suntem în grafic. Dar nu înseamnă că nu ne gândim și la un rezultat bun în Germania. Pentru asta vom pregăti partida. Da, nemții sunt favoriți clari, asta este evident. Însă nu înseamnă că nu suntem încrezători. Avem și un precedent, Macedonia de Nord a bătut în Germania, noi am luat 4 puncte Macedoniei, deci putem să facem și calcule, nu? Ideea este că nu este imposibil, nu trebuie să mergem ca și cum am fi fot bătuți.

Eu nu am renunțat nici la locul 1, dacă facem un rezultat bun în Germania. Atunci putem începe să facem calcule, socoteli. Dar important este să batem Armenia și apoi vom vedea, a fost declarația selecționerului Mirel Rădoi.