Mirel Rădoi, avertizat despre „infernul” care urmează pentru naționala României

Marian Cărăvan / 25.02.2021, 12:05
Mirel Rădoi, avertizat despre „infernul” care urmează pentru naționala României

Se apropie startul preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar și selecționerul Mirel Rădoi este pus în gardă. Mirel Rădoi, avertizat despre „infernul” care urmează pentru naționala României. Urmează meciuri tari pentru „tricolori”. Mirel Rădoi este sfătuit să nu folosească anumiți jucători.

Mirel Rădoi, avertizat despre „infernul” care urmează pentru naționala României

Bat la ușă preliminariile europene pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022 din Qatar. Prima reprezentativă a României va disputa trei meciuri pe finalul lunii martie. Selecționerului i se dau sfaturi despre cum ar trebui alcătuită echipa națională pentru următoarele confruntări ale „tricolorilor”. Mirel Rădoi, avertizat despre „infernul” care urmează pentru naționala României. Campania de calificare pentru Mondiale e în atenția oamenilor de fotbal din România. Ioan Andone, managerul celor de la FC Voluntari, îi dă și un sfat lui Mirel Rădoi. Oficialul clubului ilfovean e de părere că jucători precum Dennis Man sau Valentin Mihăilă, care joacă la o echipă codașă din Italia, nu ar trebui titularizați cu Germania, pe 28 martie.

Îi pui pe doi care sunt rezerve la penultima clasată din Italia titulari contra Germaniei? Man, dacă rămânea în România şi era la FCSB, se bătea la titlu şi avea 12 goluri când a plecat, aş juca cu Man titular. Acum, dacă văd că nu joacă acolo, dacă eu aş fi antrenor, poate îl bag ca la Parma, câte 15 minute.

E o şansă pentru el să joace, pentru că la echipa de club nu joacă. Joacă puţin. Sigur va ajunge titular, dacă învaţă să se şi apere. Steaua (FCSB) nu stătea în Man, când Steaua (FCSB) domină toate echipele. Şi CFR se apără cu Steaua (FCSB), se pune pe două linii”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Mirel Radoi, avertizat despre „infernul” care urmeaza pentru nationala Romaniei
Mirel Radoi, avertizat despre „infernul” care urmeaza pentru nationala Romaniei

Programul naționalei României în luna martie

Echipa națională de fotbal a României începe în martie campania de calificare la turneul final al Campionatului Mondial 2022 din Qatar. „Tricolorii” pregătiți de Mirel Rădoi vor disputa pe teren propriu primele două meciuri din preliminarii. Ambele vor fi în luna martie a acestui an.

România debutează în campania de calificare contra Macedoniei de Nord. „Tricolorii” vor înfrunta primul adversar din preliminarii pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Meciul se va juca pe 25 martie, de la ora 21:45.

Trei zile mai târziu, România va întâlni tot pe teren propriu principala favorită a Grupei J, naționala Germaniei. De această dată, „tricolorii” vor juca pe un alt stadion. Meciul România – Germania va fi pe 28 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

Ambele meciuri se vor disputa fără spectatori. În contextul pandemiei, deocamdată nu este permis accesul fanilor pe stadioane. Pe 31 martie, România întâlnește Armenia, în deplasare. Naționala României va continua campania de calificare la Mondial în toamna lui 2021.

Următorul meci al „tricolorilor” va fi abia pe 2 septembrie, în deplasare cu Islanda. Va fi momentul revanșei pentru echipa națională, după ratarea barajului de calificare la EURO 2020. Tot în septembrie, România va mai juca cu Liechtenstei (5 septembrie, acasă) și cu Macedonia de Nord (8 septembrie, deplasare).