Mirel Rădoi riscă să-l enerveze din nou pe Gigi Becali! Fostul selecționer nu s-a abținut după Voluntari – FCSB: „Nu vreau s-o apăr pe CFR, dar așa se face acum!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.05.2022, 16:27
Mirel Rădoi riscă să-l enerveze din nou pe Gigi Becali! Fostul selecționer nu s-a abținut după Voluntari – FCSB: „Nu vreau s-o apăr pe CFR, dar așa se face acum!”

Mirel Rădoi este de părere că arbitrul asistent a procedat corect când a lăsat jocul să continue la golul marcat de FC Voluntari pe finalul meciului cu FCSB. Fostul selecționer a ținut să sublinieze că aceasta este directiva FIFA, ca în momentul în care este vorba despre o fază la limită și nu există tehnologie VAR, trebuie să se dea credit atacului.

Mirel Rădoi consideră că arbitrul asistent a judecat bine faza în urma căreia FC Voluntari a egalat FCSB pe final de meci

Astfel, Mirel Rădoi îl va supăra, cel mai probabil, din nou pe nașul Gigi Becali. Relațiile dintre cei doi s-au răcit în momentul în care colaborarea lor de la FCSB din prima parte a sezonului 2015-2016 s-a încheiat prematur după rezultatele mult sub așteptări obținute la acel moment de echipa roș-albastră.

Au urmat mai multe atacuri de ambele părți. Iar acum este posibil ca Gigi Becali să considere că finul său a făcut aceste declarații pentru a le lua cumva apărarea celor de la CFR Cluj, acuzați de patronul de la FCSB că le-ar fi promis prime ilfovenilor pentru a scoate un rezultat bun pe Arena Națională.

(n.r. că a fost off-side la golul egalizator) Nu vreau să par acum că iau apărarea Voluntariului sau CFR-ului, doar că regulamentul e destul de clar. În momentul în care nu există VAR şi e o diferenţă foarte mică, laşi credit atacului. Adică dacă e poziţionarea doar a umărului în faţă, laşi credit atacului”, a spus Mirel Rădoi cu ocazia unui eveniment caritabil la care a luat parte duminică.

Cu aceeași ocazie, fostul selecționer a comentat și acuzele lansate în spațiul public de Gigi Becali imediat după meciul dintre FC Voluntari și FCSB. Patronul echipei roș-albastre a spus că are informații conform cărora jucătorilor ilfoveni li s-ar fi oferit o primă de câte 3.000 de euro de către cei de la CFR Cluj, pentru a îi încurca pe roș-albaștri în lupta pentru titlu.

Fostul selecționer ar dori ca premierea altor echipe să fie regulamentară

Mirel Rădoi nu crede această ipoteză. El susține că nimeni nu ar mai avea curajul să facă astfel de lucruri, după ce chiar Becali a intrat la închisoare pentru un episod similar, petrecut în 2008. Pe de altă parte, Rădoi consideră că stimularea altor echipe pentru a-și apăra corect șansele ar trebui să fie permisă de regulament.

(n.r. despre faptul că CFR i-ar fi motivat pe cei de la Voluntari) Mi-e greu să cred, eu n-aş avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza.

Până la urmă, nu sunt nişte bani să pierzi. Sunt nişte bani să-ţi aperi corect şansele. Dar mi-e greu să cred că cineva poate să mai rişte în ziua de azi, după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali şi cu noi, implicit, atunci la meciul CFR-ului (n.r. referire la cazul Valiza)

Banii ăştia… Trebuie să vină cineva şi nu-i dă unei singure persoane, sunt 20 şi ceva de jucători. Adică mai devreme sau mai târziu unul va vorbi cu un prieten sau cu soţia şi aşa mai departe. Se vor duce vorbele”, a mai spus Mirel Rădoi.

Gigi Becali taie în carne vie după egalul FC Voluntari – FCSB 2-2. Ce măsuri imediate a anunțat omul de afaceri. “Una dintre cele mai mari lecții din viața mea”