Mister a răbufnit: ”Pe spanioli i-aș da afară și dacă ar veni cu 20 de milioane! Nu vă e rușine!?”

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 22:38
Mister a răbufnit: ”Pe spanioli i-aș da afară și dacă ar veni cu 20 de milioane! Nu vă e rușine!?”

Cornel Dinu a ajuns la capătul răbdării cu așa numiții investitori spanioli. A ieșit la atac după eșecul suferit de Dinamo în fața Chindiei, scor 0-1. „Mister” consideră că nu mai poate exista nicio cale de reconciliere între Pablo Cortacero și fanii clubului din Ștefan cel Mare. Nici măcar în cazul în care omul de afaceri iberic ar produce miracolul și ar ajunge cu o sumă foarte mare la club. Mai mult, Dinu este convins că intențiile celor care au preluat echipa în vară nu sunt deloc oneste.

Cornel Dinu s-a săturat de promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero. Mesaj tranșant pentru iberic

Ce se petrece la Dinamo e inimaginabil. Niciodată în istoria vreunei echipe nu s-a mai întâmplat aşa ceva. De prin martie spun că se va alege praful cu băieţii ăştia. Dacă aş fi conducător la Dinamo şi [spaniolii] ar veni mâine cu 20 de milioane de euro, i-aş da afară pe poartă.

Ieşi afară, nu îţi e ruşine ce ai făcut cu echipa asta?! Ceea ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimele luni de zile a fost o asociere în vederea comiterii de infracţiuni”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Dacă din punct de vedere financiar este un adevărat dezastru, situația s-a complicat pentru Dinamo și pe plan sportiv. Sâmbătă, echipa pregătită de Ionel Gane a fost învinsă de Chindia, pe propriul teren, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Berisha, în minutul 64. După acest rezultat, Dinamo ajunge la patru puncte de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Poziție pe care o ocupă chiar Chindia.

Clasamentul lasă încă loc de speranțe pentru Dinamo, dar situația financiară pare imposibil de redresat. Mai mulți jucători au plecat deja de la echipă, alții și-au depus memorii și vor să rămână liberi de contract. Și vor să obțină și restanțele salariale. Conducerea DDB face eforturi pentru a obține pachetul majoritari de acțiuni de la Pablo Cortacero, dar spaniolul nu pare dispus să cedeze în această dispută. Promite că va face o mărire de capital în cel mai scurt timp, dar termenele oferite de ele nu sunt niciodată respectate.

Poate că din jalea asta, la ce s-a întâmplat din august, când a apărut acest Cortacero, cu aceste contracte infernale… A fost un sat, o casă fără lider, fără câini, fără oameni competenţi. Ceea ce fac acum suporterii este de apreciat”, a mai spus Cornel Dinu pentru sursa citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe