Misteriosul Bănel Nicoliță a recunoscut relația cu Vica Blochina, fosta amantă a antrenorului său, Victor Pițurcă: „Este adevărat, am dezvoltat o relație frumoasă”

Catinca Giosanu 21.09.2022, 11:20
Misteriosul Bănel Nicoliță a recunoscut relația cu Vica Blochina, fosta amantă a antrenorului său, Victor Pițurcă: „Este adevărat, am dezvoltat o relație frumoasă”

Bănel Nicoliță a vorbit într-un moment de sinceritate despre relația pe care a avut-o cu Vica Blochina, fosta amantă a antrenorului său, Victor Pițurcă. Fostul jucător al celor de la FCSB a recunoscut că a dezvoltat o relație frumoasă de prietenie cu superba blondină.

Bănel Nicoliță, dezvăluiri de senzație

Vica Blochina și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani. Ea a avut parte de o petrecere pe cinste. Vedeta de televiziune s-a distrat în compania mai multor persoane publice, printre care Bănel Nicoliță, Anca Ciota, Irisha și Maria Constantin. Petrecerea a fost una foarte reușită și a durat până în zorii zilei.

Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă se cunoaște de mult timp cu fostul fotbalist. Sportivul a vorbit recent, într-un interviu, despre relația cu vedeta.

”Ceea ce s-a spus în ultimul timp s-a greșit”

Bănel Nicoliță are o impresie foarte bună despre fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Vica e un om foarte OK din toate punctele de vedere. Să știi că ne-am încurajat foarte tare la Splash, acolo ne-am creat o prietenie foarte frumoasă cu toți concurenții, acolo am găsit o familie foarte frumoasă și prieteni adevărați și ceea ce s-a spus în ultimul timp s-a greșit. Sunt lucruri neadevărate. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană.

Noi ne-am creat o relație foarte frumoasă cu toți concurenții de la «Splash! Vedete la apă» și ieșim tot timpul în oraș, mâncăm… Chiar ne simțim foarte bine cu toții.”, a spus fostul jucător al roș-albaștrilor, conform cancan.ro.

”Nu există niciun interes la nimeni”

În momentul în care a fost întrebat dacă ia în calcul să formeze o relație cu Vica Blochina, Bănel Nicoliță a oferit următorul răspuns:

Nu există așa ceva. Din niciun punct de vedere. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica. Crede-mă, cunoști în viață foarte mulți oameni, dar la Splash acum când m-am văzut și cu Vica și cu Maria Constantin… A fost Irisha, NiCK N&D, sunt niște oameni deosebiți, italianul din nou, Nick, adică sunt niște oameni minunați și atunci îți creezi o relație de prietenie foarte frumoasă.

Fără niciun interes. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, dar eu am confirmat și de aia am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă.”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Urmăriți Playsport.ro și pe