Amanta lui Victor Pițurcă a recunoscut că s-a împăcat cu fostul selecționer. Vica Blochina, dezvăluiri de senzație

Giosanu Catinca / 08.05.2022, 16:09
Amanta lui Victor Pițurcă a recunoscut că s-a împăcat cu fostul selecționer. Vica Blochina, dezvăluiri de senzație

Vica Blochina a rupt tăcerea despre relaţia pe care o are cu Victor Pițurcă. Vedeta a mărturisit că s-a împăcat cu fostul selecționer.

Drama Vicăi Blochina a ieșit la suprafață

Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit o intensă poveste de iubire, timp de 16 ani. Povestea lor de dragoste a început pe vremea când ea avea doar 20 de ani, iar el, 39. În plus, era și căsătorit. Din relația acestora a rezultat un copil care le moștenește frumusețea celor doi.

La început, fostul selecționer nu a vrut să își recunoască paternitatea, dar Vica a deschis un proces și a câștigat.

Judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar, conform click.ro.

”Eu l-am înșelat pe el foarte mult. A fost o chestie de răzbunare a mea”

Vica Blochina și Victor Pițurcă au stat o lungă perioadă certați. Ei nu și-au vorbit foarte mulți ani, dar acum au revenit la sentimente mai bune.

Noi n-am vorbit foarte mulți ani. Noi acum am început să vorbim. Noi ani de zile n-am vorbit deloc. Copilul a crescut și a plecat la tatăl lui. De abia acum am realizat că băiatul meu e mare.

M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia… A fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine.

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam.”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii online „În Oglindă”.